menu sluiten
afbeeldingen

thermometer infrarood Medisana

29.90
/mooi-gezond/gezondheid/ehbo-zelfzorg/thermometer-infrarood-medisana-11972021.html Met deze infrarood lichaamsthermometer van het merk Medisana kun je in slechts enkele seconden een nauwkeurige meting doen van de lichaamstemperatuur op het voorhoofd. Het geeft een visueel en akoestisch koortsalarm met kleurverandering. Groen staat voor een normale temperatuur. Geel betekent een lichte verhoging. Rood geeft een verhoogde temperatuur aan. De thermometer heeft een automatische opslag van de laatste 50 meetresultaten. Gaat automatisch weer uit na 18 seconden. De thermometer heeft nog een extra functie: meting van oppervlakken, vloeistoffen en omgevingstemperatuur. Wordt geleverd met batterijen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Gebruik het apparaat alleen waarvoor het is bedoeld, zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing. Het gebruik van deze thermometer vervangt geen doktersadvies. Voor de meting van de menselijke lichaamstemperatuur selecteer je de modus 'body'. Voor de meting van andere objecten kies je voor de modus 'surface'.
29.90
het aantal
op voorraad voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
  • retourneren binnen 30 dagen
thermometer infrarood Medisana - 11972021 - HEMA
thermometer infrarood Medisana
29.90
extra informatie

over dit product

Met deze infrarood lichaamsthermometer van het merk Medisana kun je in slechts enkele seconden een nauwkeurige meting doen van de lichaamstemperatuur op het voorhoofd. Het geeft een visueel en akoestisch koortsalarm met kleurverandering. Groen staat voor een normale temperatuur. Geel betekent een lichte verhoging. Rood geeft een verhoogde temperatuur aan. De thermometer heeft een automatische opslag van de laatste 50 meetresultaten. Gaat automatisch weer uit na 18 seconden. De thermometer heeft nog een extra functie: meting van oppervlakken, vloeistoffen en omgevingstemperatuur. Wordt geleverd met batterijen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Gebruik het apparaat alleen waarvoor het is bedoeld, zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing. Het gebruik van deze thermometer vervangt geen doktersadvies. Voor de meting van de menselijke lichaamstemperatuur selecteer je de modus 'body'. Voor de meting van andere objecten kies je voor de modus 'surface'.

  • batterij inbegrepen: ja
  • merk: Medisana
  • artikel nummer: 11972021

bezorgkosten in Nederland

gratis

bij een bestelling vanaf 25.-

3.95

bij een bestelling tot 25.-

Als je voor 22:00 uur bestelt, dan heb je je bestelling via DHL de volgende werkdag in huis. Bestel je op zaterdag of op zondag voor 22:00 uur, dan wordt je bestelling op maandag bij je thuis bezorgd.

winkel in de buurt


gratis

bij een bestelling vanaf 10.-

2.50

bij een bestelling tot 10.-

Bestel je op een werkdag voor 22:00 uur? Dan wordt je bestelling binnen 2 werkdagen geleverd en kun je je bestelling altijd vanaf 13:00 uur ophalen. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling voor je klaarligt.