menu sluiten
afbeeldingen scheerschuim - 11722061 - HEMA

scheerschuim

1.90
/mooi-gezond/persoonlijke-verzorging/herenverzorging/scheerschuim-11722061.html Scheerschuim met boswelia serrata extract, dat een onststekingsremmende werking heeft. Door de milde samenstelling is het schuim geschikt voor de normale huid. Voordat je het gaat gebruiken, eerst de bus goed schudden. Houd de bus rechtop. Maak de huid nat en breng het schuim met ronddraaiende bewegingen aan. Spoel na gebruik de huid af met lauwwarm water.
1.90
alleen verkrijgbaar in de winkels
scheerschuim - 11722061 - HEMA
scheerschuim online niet op voorraad, bekijk de winkelvoorraad
1.90
extra informatie

over dit product

Scheerschuim met boswelia serrata extract, dat een onststekingsremmende werking heeft. Door de milde samenstelling is het schuim geschikt voor de normale huid. Voordat je het gaat gebruiken, eerst de bus goed schudden. Houd de bus rechtop. Maak de huid nat en breng het schuim met ronddraaiende bewegingen aan. Spoel na gebruik de huid af met lauwwarm water.

  • inhoud ml: 250
  • *: vegan
  • ingrediënten: AQUA, GLYCERIN, TRIETHANOLAMINE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, BUTANE, LAURETH-23, PROPANE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SODIUM LAURETH SULFATE, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, BUTYLENE GLYCOL, BOSWELLIA SERRATA GUM EXTRACT, PARFUM.
  • artikel nummer: 11722061

alleen in de winkels

Dit artikel is alleen in onze winkels te koop. Om te kijken of er voorraad is in jouw HEMA, bekijk je hier de winkelvoorraad. Je kunt jouw winkel bellen of appen, het artikel bestellen en vaak al dezelfde dag ophalen. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.