de HEMA zorgverzekering is er voor iedereen

 

haal meer uit het leven met de zorgverzekering van HEMA

HEMA staat klaar voor iedereen. Als het meezit, maar ook als het even misgaat. Met onze basiszorgverzekering ben je verzekerd van de beste zorg én ontvang je een heel jaar lang 10% extra korting in onze winkels. Zo houd je geld over voor al je boodschappen bij HEMA. Want ook dat is bij ons gewoon goed geregeld. .

bereken je premie

 

activeer je zorgkorting

 

de voordelen van HEMA Zorgverzekering

  • een jaar lang 10% extra korting op bijna alles van HEMA
  • eenvoudig en duidelijk overzicht van alle vergoedingen
  • makkelijk en snel online of telefonisch af te sluiten
  • altijd een pakket of aanvullende verzekering die bij je past
  • simpel overstappen met de HEMA Overstapassistent
  • gewoon naar iedere huisarts en ieder ziekenhuis
goed verzekerd én korting op bijna alles uit onze winkels

 

HEMA pakketwijzer:
welke zorg en pakket past bij jou

De basiszorgverzekering is bij iedereen gelijk. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Omdat je ook bij andere zorgbehoeften niet voor een financiële verrassing wil staan, heeft HEMA drie aanvullende verzekeringen. Hiermee zijn bijvoorbeeld ook de kosten voor kraamzorg, spoedeisende hulp in het buitenland en orthodontie gedekt. Welk pakket bij je past is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw situatie. Aan de hand van enkele eenvoudige vragen kom je er met de pakketwijzer achter welke verzekering het best bij jou past. Want betalen voor zorg die je niet gebruikt is natuurlijk zonde.

vul de pakketwijzer in

 

bereken jouw scherpe premie en stap over

Ontdek in drie stappen de scherpe premie van jouw HEMA zorgverzekering. Zo weet je precies wat je per maand betaalt en wat je ervoor terugkrijgt. Sluit je verzekering vervolgens eenvoudig online of telefonisch af. We helpen je dan ook meteen bij het overstappen. Zo heb je ook dat meteen geregeld.

 

sluit de HEMA zorgverzekering af