HEMA zorgverzekering

 

HEMA Zorgverzekering: jouw leven, goed verzekerd

Het leven is prachtig! En dat wil je graag zo houden. Daarom doet HEMA Zorgverzekering er alles aan om je zo goed mogelijk bij te staan op het moment dat jij zorg nodig hebt. Met de basiszorgverzekering van HEMA is jouw gezondheid voor een scherpe premie gewoon goed verzekerd. Bovendien profiteer je van diverse voordelen en kun je jouw zorgverzekering volledig op maat samenstellen. Zorg waar jij en je gezin het hele jaar iets aan hebben.

bereken je premie

 

de voordelen van HEMA Zorgverzekering

HEMA zorgpas: 10% korting op bijna alles

 

Wie kiest voor HEMA Zorgverzekering, kiest voor duidelijke en begrijpelijke voorwaarden, een ruime dekking en scherpe premies. Daarnaast ontvang je een kortingskaart, waarmee je het hele jaar 10% korting krijgt op bijna het gehele assortiment van alle HEMA-winkels en de online webshop.

 

aanvullende dekkingen voor nog meer zekerheid

Voor wie niet voor vervelende financiële verrassingen wil komen te staan en liever het zekere voor het onzekere neemt, biedt HEMA verschillende aanvullende zorgverzekeringen aan. Zo kun je je onder meer aanvullend verzekeren voor fysiotherapie, spoedeisende zorg in het buitenland en orthodontie. Voor een stralend gebit sluit je onze voordelige tandartsverzekering af.

 

bereken jouw scherpe premie en stap over

Wil jij ook profiteren van alle voordelen die HEMA Zorgverzekering biedt? Bereken dan snel en eenvoudig jouw premie. Gewoon online, via onze site. Binnen een paar minuten weet je precies wat jij per maand kwijt bent. Ben je, net als wij, overtuigd van onze ruime dekking en scherpe premie? Sluit dan direct een zorgverzekering af. Voor al je vragen over zorg en bijvoorbeeld overstappen, kun je zes dagen per week terecht bij onze Zorgadviseur en de HEMA Overstapassistent. Wij nemen jouw zorg graag over. Want jouw zorg, is onze zorg.

 

sluit nu de HEMA zorgverzekering af