Spaar altijd voor 5.- euro korting met meer HEMA

 • 1. Hoe werkt het?

  Bij elke aankoop spaar je punten, in de winkel en online. Je spaart 1 punt per euro. Dit doe je met je ‘meer HEMA’ klantenpas. Deze kan je als plastic pas gebruiken, of als digitale pas op je telefoon. Je kunt altijd sparen voor 5.- euro korting bij besteding vanaf 25.- euro, in ruil voor 150 punten.

  Houd onze website en app in de gaten voor andere leuke kortingsacties zoals het sparen voor gratis artikelen of limited edition producten.

  Tip: koppel je plastic pas en je digitale pas op je telefoon aan hetzelfde ‘meer HEMA’ account. Zo kan je altijd blijven sparen en loop je niks mis tijdens het winkelen!

 • 2. 150 punten = 5.- korting

  Aan de hand van het rad, kun je precies zien hoever je bent met het sparen voor 5.- euro korting. Zo ben je altijd op de hoogte van jouw actuele spaarsaldo. Zoals afgebeeld zie je onder het rad ook jouw actuele puntenaantal: de punten die je al hebt gespaard. Dit kan je terugvinden als je ingelogd bent op onze website, of in de HEMA app.

  Heb jij de 150 punten bij elkaar gespaard? Hoera! Je kunt nu de voucher activeren bij inwisseling van deze 150 punten. Wanneer je de voucher hebt geactiveerd zal dit direct te herkennen zijn aan het rad: deze wordt volledig groen en er verschijnt een knop zodat jij gelijk gebruik kan maken van de mooie korting!

 • 3. Verzilveren

  Na de activatie van de 5.- euro korting voucher is de voucher geldig tot het einde van de maand de tijd om deze daadwerkelijk in te wisselen bij een van je aankopen. Aan het eind van de maand vervalt de voucher en kan je deze niet meer gebruiken. Je kunt de voucher inwisselen in de winkel of online op hema.nl en geldt al bij een besteding vanaf 25.- euro.

  Ga je naar de winkel om de korting in te wisselen? Zorg er dan voor dat je altijd je (digitale) klantenpas bij je hebt om deze korting verrekend te krijgen. Bestel je liever online? Vergeet dan niet om de 5.- euro korting voucher aan te vinken in je winkelmandje tijdens het bestellen. Ook met online bestellen is het minimale besteedbedrag 25.- euro.

  Tip: je kunt jouw product met korting ook gratis laten bezorgen in een van onze HEMA filialen. Wel zo makkelijk en gezellig! Neem ook dan altijd je klantenpas mee en vink de 5.- euro korting voucher aan in het bestelproces op hema.nl.