vragen over HEMA academie

De cursus cadeaukaart wordt niet meer verkocht, maar als je er eerder één hebt aangeschaft of gekregen, kun je deze nog wel verzilveren. Onder aan de pagina staan de meest gestelde vragen over HEMA academie.

verzilveren en geldigheid
Op hema.nl/academie kun je tot één jaar na de aanschafdatum je cursus cadeaukaart verzilveren. Hiervoor gebruik je de 15-cijferige cursuscode en de 4-cijferige pincode. Je vindt deze codes onder de kraslaag op de cadeaukaart. De geldigheid kun je controleren op hema.nl/academie maar je kunt de geldigheid van de cursus cadeaukaart niet verlengen.

retourneren
Bij HEMA geldt altijd ‘niet goed, geld terug’. Je kunt onverzilverde cursussen dan ook binnen 30 dagen gratis retourneren. Neem hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice op 020-224 2424. Je ontvangt het bedrag van de bestelling binnen 30 dagen terug op je rekening. Cursussen kunnen niet in de winkel worden geretourneerd en ook verzilverde cursussen kunnen niet meer worden geretourneerd.

Cedeo-erkenning
HEMA academie heeft een Cedeo-erkenning voor E-learning. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die dit keurmerk verleent op basis van de criteria klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. HEMA academie is de eerste online cursusaanbieder die ‘Cedeo-erkend’ is.