menu sluiten
afbeeldingen

vragenspel oud en nieuw

4.
/vragenspel-oud-en-nieuw-25280029.html Ga spelender wijze het nieuwe jaar in met 50 vragenkaarten over het oude én nieuwe jaar. Gooi met de dobbelsteen en pak een kaart van de gedobbelde oud of nieuw stapel. Lees de vraag voor aan de groep en kies iemand uit die de vraag mag beantwoorden. De vragen staan in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans. Wat antwoord jij bijvoorbeeld op de vraag "Hoe zou jij het afgelopen jaar in 3 woorden omschrijven?" of "Wat zou je doen als je aankomend jaar de jackpot wint?" Voor minimaal 2 spelers.
4.
het aantal
online niet op voorraad, bekijk de winkelvoorraad
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
  • retourneren binnen 30 dagen
vragenspel oud en nieuw - 25280029 - HEMA
vragenspel oud en nieuw
4.
extra informatie

over dit product

Ga spelender wijze het nieuwe jaar in met 50 vragenkaarten over het oude én nieuwe jaar. Gooi met de dobbelsteen en pak een kaart van de gedobbelde oud of nieuw stapel. Lees de vraag voor aan de groep en kies iemand uit die de vraag mag beantwoorden. De vragen staan in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans. Wat antwoord jij bijvoorbeeld op de vraag "Hoe zou jij het afgelopen jaar in 3 woorden omschrijven?" of "Wat zou je doen als je aankomend jaar de jackpot wint?" Voor minimaal 2 spelers.

bezorgkosten in Nederland

gratis

bij een bestelling vanaf 25.-

3.95

bij een bestelling tot 25.-

Als je voor 22:00 uur bestelt, dan heb je je bestelling via DHL binnen 1-2 werkdagen in huis. Bestel je op zaterdag of op zondag voor 22:00 uur, dan wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen bij je thuis bezorgd.

winkel in de buurt


gratis

bij een bestelling vanaf 10.-

2.50

bij een bestelling tot 10.-

Bestel je op een werkdag voor 22:00 uur? Dan kun je je bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen in de winkel. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling klaarligt, vanaf 13:00 uur kun je dit altijd ophalen.