menu sluiten
afbeeldingen oortelefoon draadloos paars - 39600511 - HEMA

oortelefoon draadloos paars

20.
/vrije-tijd-kantoor/school-kantoor/elektronica/koptelefoons/oortelefoon-draadloos-paars-39600511.html Met deze paarse oortelefoons geniet je van een totaal draadloze vrijheid. Deze oortjes hebben namelijk geen koord en kun je met Bluetooth verbinden aan je smartphone. Hierdoor zijn ze perfect om te luisteren naar muziek, podcasts en meer. De oortelefoon heeft een microfoon en kun je ook gebruiken om mee te bellen. Op de oortelefoons zit ook een drukknoop, zodat je muziek kunt pauzeren of doorspoelen. Ze worden geleverd met een gebruiksaanwijzing, oplaadcase en laadkabel.
20.
het aantal
online niet op voorraad, bekijk de winkelvoorraad
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
  • retourneren binnen 30 dagen
oortelefoon draadloos paars - 39600511 - HEMA
oortelefoon draadloos paars
20.
extra informatie

over dit product

Met deze paarse oortelefoons geniet je van een totaal draadloze vrijheid. Deze oortjes hebben namelijk geen koord en kun je met Bluetooth verbinden aan je smartphone. Hierdoor zijn ze perfect om te luisteren naar muziek, podcasts en meer. De oortelefoon heeft een microfoon en kun je ook gebruiken om mee te bellen. Op de oortelefoons zit ook een drukknoop, zodat je muziek kunt pauzeren of doorspoelen. Ze worden geleverd met een gebruiksaanwijzing, oplaadcase en laadkabel.

Dit apparaat draagt het symbool voor gescheiden inzameling van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur. Het valt hierdoor onder de bepalingen van richtlijn 2012/19/EU die voorschrijft dat het gerecycled dan wel ontmanteld moet worden teneinde het milieu te sparen. U kunt u voor nadere inlichtingen wenden tot uw gemeente. Elektronische producten die niet gescheiden worden ingezameld vormen een potentieel gevaar voor het milieu en de volksgezondheid wegens de gevaarlijke stoffen die deze apparatuur bevat.

  • draadloos: ja
  • artikel nummer: 39600511

bezorgkosten in Nederland

gratis

bij een bestelling vanaf 25.-

3.95

bij een bestelling tot 25.-

Als je voor 22:00 uur bestelt, dan heb je je bestelling via DHL de volgende werkdag in huis. Bestel je op zaterdag of op zondag voor 22:00 uur, dan wordt je bestelling op maandag bij je thuisbezorgd.

winkel in de buurt


gratis

bij een bestelling vanaf 10.-

2.50

bij een bestelling tot 10.-

Bestel je op een werkdag voor 22:00 uur? Dan wordt je bestelling binnen 2 werkdagen geleverd en kun je je bestelling altijd vanaf 13:00 uur ophalen. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling voor je klaarligt.