menu sluiten

HEMA, fan van fietsen


Nederlanders zijn gek op fietsen. Naar werk, school, boodschappen en de kroeg; waar de fiets je maar kan brengen. Fietsen is voor iedereen. Net als HEMA. Daarom is HEMA fan van fietsen en sinds januari 2020 voor vier jaar trotse sponsor van Team Jumbo-Visma.

Fietsen en HEMA zijn al jaren met elkaar verbonden. Zo heeft HEMA fietsaccessoires, een fietsverzekering en sinds kort een lease e-bike. Nederlanders fietsen heel erg veel. In dorpen en steden, over dijken en onder bruggen, langs het water en de weilanden. Naar werk, school, boodschappen en de kroeg. Met je hele hebben en houden aan het stuur of achterop door dorpen en steden. Onze infrastructuur voor fietsen is uniek in de wereld. Nergens is fietsen zo thuis als bij ons. Het is leuk, gemakkelijk, gezond, en brengt ons verder. De wereld ontdekken, hoe lang of kort je tocht ook is – dat doe je het beste op je trouwe tweewieler.

Fietsen is voor iedereen. Net als HEMA. Daarom is HEMA fan van fietsen, en sinds januari 2020 voor vier jaar trotse sponsor van Team Jumbo-Visma.

ontdek hier alle wielrenshirts

wielrenshirt TJV replica zwart

koop nu
Link

wielrenshirt tompouce zwart

koop nu
Link

wielrenshirt berg rood

koop nu
Link

wielrenshirt champagne zwart

koop nu
Link

kinder wielrenshirt tompouce zwart

koop nu
Link

kinder wielrenshirt champagne zwart

koop nu
Link

kinder wielrenshirt TJV replica zwart

koop nu
Link

kinder wielrenshirt berg rood

koop nu
Link