menu sluiten
  • vandaag besteld, maandag in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels

opbergboxen

Een opgeruimd huis zorgt voor rust en overzicht. Met de opbergboxen van HEMA wordt opruimen een stuk makkelijker. Misschien wil je je spullen eindelijk eens netjes opbergen, maar weet je niet goed hoe. Of misschien is jouw huis al helemaal opgeruimd maar ben je bezig met de grote schoonmaak. Wat je behoefte ook is, HEMA kan je erbij helpen. De opbergboxen zijn gemaakt van plastic waardoor ze erg stevig zijn en tegen een stootje kunnen. Ze beschermen je spullen en zijn stofvrij. Ze hebben allemaal een deksel. Daardoor kun je ze ook makkelijk op elkaar stapelen. Dat scheelt een hoop ruimte. Doordat de opbergboxen transparant zijn, zie je goed wat je erin opgeborgen hebt. Je kunt ze uiteraard ook labelen door er een sticker op te plakken. Ze zijn er in allerlei verschillende maten en afmetingen. Je hebt dus heel veel keuze. De kleine opbergboxen hebben een inhoud van 1 liter en zijn 21x17x6 cm. Daarna worden ze steeds een beetje groter. Van 3 liter tot 47 liter. De allergrootste heeft een inhoud van 61 liter en is 46x28x39 cm. De wat plattere opbergboxen passen wellicht onder het bed of onder een kast. Een goede plek voor je beddengoed of dekens. De grotere maten zijn ideaal voor in een stellingkast, opbergruimte of zolder. Je kunt er spullen in opbergen die je niet zo vaak gebruikt. Je kerstspullen die je maar eens per jaar nodig hebt. Je winterkleding of juist je zomerkleding. Misschien gebruik je de kunststof opbergbox liever in de garage voor gereedschap of in de tuin voor speelgoed van de kinderen.

opbergdozen

Je kunt de opbergdozen van HEMA gebruiken wanneer je je huis aan het opruimen bent. Ze zijn meestal gemaakt van stevig karton, maar ze zijn er ook in metaal of stof. De opbergdozen zijn er in het rond, vierkant of rechthoekig en zijn voorzien van een deksel. Ook de hoogtes verschillen, de een is iets lager, de ander iets hoger. Je kunt ze dus ook leuk bij elkaar zetten als decoratie. Sommige dozen zijn al in elkaar gezet en soms kun je ze zelf opvouwen. Dat is handig voor als je ze even niet gebruikt, omdat ze dan niet te veel ruimte innemen. De opbergdozen zijn er in leuke vrolijke prints en in neutralere uni kleuren. Er zit altijd iets bij wat in je interieur past. Je kunt er ook voor kiezen om ze een eigen stijl te geven door er stickers op te plakken. Je kunt erop tekenen of labels opplakken. Dat is ook een leuk idee voor op de kinderkamer. Of wanneer ieder kind een eigen doos met spullen in de woonkamer wil bewaren. Ze zijn erg handig voor het opbergen van post en papieren. Je kunt ze ook gebruiken voor je foto’s, sleutels of speciale spulletjes. Alles blijft er veilig en stofvrij in. Kinderen gebruiken de opbergdozen misschien graag voor het opbergen van knutselspullen, speelgoed of blokken.

opgeruimd staat netjes met HEMA

Of je nou voor een kunststof opbergbox kiest of voor een kartonnen versie, opruimen doe je snel en makkelijk. Alles is dan ook weer simpel terug te vinden. Je kunt ons uitgebreide assortiment vinden op hema.nl of in de HEMA app. Daar krijg je een goed overzicht van alle mogelijkheden. Je bestelling kun je in een HEMA winkel naar keuze of thuis laten bezorgen.

of wil je liever contact met ons?

ga naar onze klantenservice