menu sluiten
afbeeldingen kweekset voor roze cosmos bloemen - 41880216 - HEMA

kweekset voor roze cosmos bloemen

5.
/wonen-slapen/tuin/kweken-zaaien/kweekset-voor-roze-cosmos-bloemen-41880216.html Een set om zelf roze cosmos bloemen op te kweken in een groeizak, compleet met zaden en kokosvezels. Hoe werkt het? Knip de bovenkant van de zak open en roer de zaadjes door de bovenste 2 cm van de grond. Bevochtig de grond en zet de zak op een lichte en warme plaats, maar niet in direct zonlicht. Zorg dat de grond nooit uitdroogt. Als de zaden gaan spruiten, plant ze dan in een grotere pot of buiten in de volle grond. Zaaien kan in april, mei en juni. De bloemen bloeien dan vanaf juni tot en met oktober. De prachtige roze cosmos produceert veel nectar en is ook als snijbloem te gebruiken in een mooi boeket.
5.
het aantal
online niet op voorraad, bekijk de winkelvoorraad
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
  • retourneren binnen 30 dagen
kweekset voor roze cosmos bloemen - 41880216 - HEMA
kweekset voor roze cosmos bloemen
5.
extra informatie

over dit product

Een set om zelf roze cosmos bloemen op te kweken in een groeizak, compleet met zaden en kokosvezels. Hoe werkt het? Knip de bovenkant van de zak open en roer de zaadjes door de bovenste 2 cm van de grond. Bevochtig de grond en zet de zak op een lichte en warme plaats, maar niet in direct zonlicht. Zorg dat de grond nooit uitdroogt. Als de zaden gaan spruiten, plant ze dan in een grotere pot of buiten in de volle grond. Zaaien kan in april, mei en juni. De bloemen bloeien dan vanaf juni tot en met oktober. De prachtige roze cosmos produceert veel nectar en is ook als snijbloem te gebruiken in een mooi boeket.

  • artikel nummer: 41880216

bezorgkosten in Nederland

gratis

bij een bestelling vanaf 25.-

3.95

bij een bestelling tot 25.-

Als je voor 22:00 uur bestelt, dan heb je je bestelling via DHL de volgende werkdag in huis. Bestel je op zaterdag of op zondag voor 22:00 uur, dan wordt je bestelling op maandag bij je thuisbezorgd.

winkel in de buurt


gratis

bij een bestelling vanaf 10.-

2.50

bij een bestelling tot 10.-

Bestel je op een werkdag voor 22:00 uur? Dan wordt je bestelling binnen 2 werkdagen geleverd en kun je je bestelling altijd vanaf 13:00 uur ophalen. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling voor je klaarligt.