menu sluiten
  • voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels

verlichting voor elke ruimte in huis

Verlichting kom je tegen binnen alle onderdelen van het dagelijks leven. Zo knip je ’s morgens vroeg de lampen aan, ten teken dat de dag begonnen is. Een extra felle lamp in de badkamer om echt wakker te worden, kan daarbij nooit kwaad. En wanneer je eenmaal de deur uitstapt en op de fiets springt om naar werk te gaan, zijn veilige fietslampjes geen overbodige luxe. Zo kom je bewust of onbewust dus een hoop verschillende vormen van verlichting tegen gedurende de dag. Geen wonder dus dat je bij HEMA verlichting vindt in allerlei vormen en maten. Zo hebben we bij HEMA allerlei leuke lampen voor de sier die stuk voor stuk bijdragen aan de uitstraling van jouw interieur. Maar je vindt bij ons ook een groot assortiment aan basispeertjes, waar je er eigenlijk nooit genoeg van kunt hebben.

lichten in allerlei vormen en maten

Lichten spelen een centrale rol in elk interieur. Zo kun je kiezen uit allerlei varianten: van hanglampen tot stalampen en van tafellampen tot waxinelichtjes. Maar niet alleen de lamp zelf heeft een bepaalde uitstraling, tegenwoordig heb je zelfs een peer met sfeer. Zo kun je met de felheid van het licht gemakkelijk de sfeer bepalen en beïnvloeden. Kies je bijvoorbeeld voor een dimmer, dan heb je altijd zelf in de hand welke uitstraling jouw interieur heeft. Je kunt ook kiezen voor slimme verlichting in huis. Daarmee kun je gemakkelijk elke verlichting aanpassen naar jouw smaak.

Bij het kopen van verlichting is het altijd belangrijk dat je goed oplet of je het juiste peertje koopt. Daarbij mag de hoeveelheid Watt (W) nooit hoger zijn dan de aangegeven hoeveelheid Watt op de lichtbron. De hoeveelheid lumen (lm) bepaalt de felheid en geeft daarmee aan hoe ‘warm’ het licht voelt, vroeger werd dit aangegeven met Volt. Het vervangen van een peertje is heel eenvoudig en kun je gemakkelijk zelf doen. Let daarbij wel op dat je kiest voor het juiste formaat fitting, zodat je het nieuwe exemplaar er in één keer in kunt draaien. Een moderne en duurzame vorm van verlichting is een LED lamp, deze verbruikt veel minder energie en gaat langer mee.

Sommige lichtsnoeren van HEMA werken op batterij, hierdoor ben je flexibel met waar je ze wilt ophangen. Dit kan zowel binnen als buiten zijn. Het verschil tussen buitenverlichting en binnenverlichting is dat buitenverlichting tegen een stootje moet kunnen en de lichtbron niet nat mag worden, om kortsluiting te voorkomen. Zo leuk je dus eenvoudig jouw woning op. Wel zo gezellig.

verlichting kopen bij HEMA

Is het weer tijd om een lamp te vervangen? Gooi je elektrische afval nooit weg bij het normale afval maar bij het daarvoor bestemde afval. En check vervolgens ons brede assortiment aan verlichting. Deze shop je gemakkelijk bij een van de HEMA filialen bij jou in de buurt. Dan heb je meteen de kans om tussen het hele wonen en slapen assortiment van HEMA te snuffelen. En dan is er nog een lichtpuntje tijdens de donkere dagen: je verlichting kopen van HEMA kan even makkelijk online. Dit doe je gewoon lekker vanuit huis en het wordt dan ook nog bij jou thuisbezorgd. Zo heb je extra veel tijd om de juiste lichten te vinden. En weet je eenmaal welke soort verlichting jij het gezelligst vindt? Dan kun je hier meteen een voorraad voor aanleggen, zodat je nooit onverwachts in het donker komt te zitten. Wel zo lekker. Echt HEMA.

of wil je liever contact met ons?

ga naar onze klantenservice