wooninspiratie

Grijs is dé kleur waarmee je een mooie basis creëert in je interieur. De nieuwe wooncollectie van HEMA bevat daarom een heleboel accessoires die je perfect met grijs kunt combineren. Hieronder presenteren we je onze nieuwe wooncollectie en geven we je tips over hoe je de losse accessoires het best met elkaar kunt combineren.


urban grey

Grijs met wit is een klassieker voor in huis. Logisch, want de kleuren vullen elkaar goed aan en zorgen voor een rustige sfeer in huis. Afhankelijk van hoe je het combineert natuurlijk. Wit met lichtgrijs geeft rust. Combineer je wit met donkergrijs, dan krijg je een wat stoerder effect. En mocht je toch een beetje kleur willen toevoegen, dan past elke kleur erbij. Kies voor leuke woondecoratie die het wit met grijs accentueert. Of kies juist je favoriete kleur.

Bekijk hier ons assortiment "urban grey"

urban grey
urban grey

floral yellow

Geel in je interieur, dat klinkt misschien spannend, maar geel is als het zonnetje in huis. Geel geeft licht, energie en creativiteit. Er is geen andere kleur die meer op-en-top zomers is als geel. En je kunt er ook nog een eindeloos mee variëren. Combi neer het met grijs. Licht- of donkergrijs, dat maakt niet uit. Geel wordt nog vrolijker van grijs. Vul deze look aan met leuke woondecoratie. Bijvoorbeeld een stoere cactus in een vaas. Gebruik deze als plantenpot als leuke eyecatcher. Gebruik de gele accessoires van HEMA als wooninspiratie. En wie weet is jouw huis binnenkort ook voorzien van een zomers geel gevoel.

Bekijk hier ons assortiment "floral yellow"

floral yellow
floral yellow


pretty pink

Deze lente en zomer kun je niet om de neon trend heen. Ook neon roze! Een felle kleur die je interieur direct een vrolijk en zomerse uitstraling geeft. Combineer het met lichte grijstinten voor een frisse moderne stijl. Wil je het wat spannender maken? Gebruik dan juist donkere grijstinten. In de collectie woondecoratie vind je allerlei leuke prints, verschillende materialen en kleuren. Met al deze leuke accessoires is er genoeg wooninspiratie om je huis een eigentijds en modern gevoel te geven.

Bekijk hier ons assortiment "pretty pink"

pretty pink
pretty pink

 

breezy blue

Bij HEMA vind je handige wooninspiratie om je huis net weer even anders te stylen. Een mooie kleurencombinatie is grijs met fris, stoer blauw. Door het grijs lijkt het blauw minder cool. Het creëert juist een vrolijk voorjaarsbeeld. Voeg het blauw toe met leuke woondecoratie. Blauwe kaarsen bijvoorbeeld. Of kussentjes en plaids op de bank. Maak je blauw-grijze thema compleet met mooie blauwe vaasjes. Gebruik gerust verschillende tinten blauw. Dat geeft een speels effect.

Bekijk hier ons assortiment "breezy-blue"

breezy blue
breezy blueWelke kleur je ook in je huis wilt gebruiken, grijs is dé kleur voor een mooie basis. Veel mensen vinden grijs maar een saaie kleur. Maar grijs is juist een warme en veelzijdige kleur. Combineer het met andere tinten grijs, ton sur ton. Of grijs in verschillende texturen, materialen of artikelen. Grijs versterkt ook andere kleuren en laat deze nog mooier uitkomen. In de nieuwe collectie woondecoratie vind je allerlei accessoires die je perfect kunt combineren met grijs. Kussenhoezen in diverse maten, en plaids met verschillende afwerkingen. Maar ook grote en kleine vazen, van glas of keramiek, kandelaars en sfeerlichten, en leuke plantjes. Heel veel woondecoratie om van je huis een fijne sfeervolle plek te maken.