menu sluiten
zakelijke aanvragen

 

persoonlijke service, op maat gemaakt aanbod

speciaal voor bedrijven en verenigingen heeft HEMA accountmanagers die jou graag helpen met het vinden van de juiste producten en oplossingen. Of je nu op zoek bent naar handdoeken, bekers, kopieerpapier of een mooi relatiegeschenk. Wij denken graag met je mee.

waarom zakelijk bestellen?

lokale accountmanager

van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Enschede, HEMA is altijd dichtbij. Vind jouw persoonlijke accountmanager in je eigen regio.

maatwerk

het ruime assortiment van HEMA biedt oneindig veel opties. De accountmanager denkt graag met je mee en maakt een offerte op maat.

bestellen op rekening

in sommige gevallen is het mogelijk om op rekening te bestellen. Je hebt dan 30 dagen om je rekening te betalen. Voor deze service voeren een een kredietwaardigheidscheck uit.

btw factuur met referentie

ontvang altijd een btw-factuur van je bestelling en op verzoek plaatsen wij eenvoudig een PO of referentienummers op de factuur.

  • advies en offerte op maat
  • accountmanager in jouw regio
  • btw factuur met referentie
cadeaukaart

de HEMA cadeaukaart, het leukste relatiegeschenk!

Verras collega's, werknemers of zakenrelatie met een HEMA cadeaukaart. In verschillende designs, dus geschikt voor iedere gelegenheid!

Maak jouw relatiegeschenk extra persoonlijk met de gepersonaliseerde HEMA cadeaukaart. Upload jouw foto of logo en schrijf een eigen tekst voor een persoonlijke boodschap. Liever je collega's verwennen met wat lekkers? Ga dan voor de appeltaart cadeaukaart! Naast onze fysieke kaarten is het ook mogelijk digitale cadeaukaarten te bestellen. Deze ontvang je in pdf-vorm of in een overzichelijke Excel-sheet. Makkelijk te verzenden!

bestel nu
link

productaanvraag

bestel HEMA producten als bedrijf

contact opnemen
Link

sint en kerst

feestelijke geschenken

contact opnemen
Link

cadeaukaart

duizenden cadeaus in één kaart

bestel nu
Link

moois op je bureau

Van koffiekopjes tot papier en van notitieboekjes tot handdoeken, het uitgebreide assortiment van HEMA is ook ideaal voor je bedrijf. Wil je je bureau voorzien van de leukste HEMA kantoorartikelen? Of je evenement versieren met HEMA feestartikelen? Neem contact op met je lokale accountmanager om de mogelijkheden te bespreken.

geen dag zonder koffie

Koffie nemen we bij HEMA heel serieus. Niet voor niets valt onze koffie vaak in de prijzen. En de prijs is ook nog eens heel goed. Op zoek naar koffie voor je bedrijf? Neem contact op met je lokale accountmanager om de mogelijkheden te bespreken.

feestelijke geschenken

Sinterklaas en Kerst zijn mooie momenten om collega’s, werknemers of zakenrelaties te bedanken voor hun inzet. Speciaal hiervoor heeft HEMA met Sint een luxe chocoladeletter of amandelstaaf in het assortiment. Met Kerst is het ook erg leuk om één van onze luxe cava’s cadeau te doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met je lokale accountmanager.

gebak voor elke gelegenheid

Als je als bedrijf wat te vieren hebt wordt het nog feestelijker met HEMA-gebak. Bij HEMA kun je gebak bestellen voor elke gelegenheid, dus ook voor op je werk, een evenement of voor je relaties. Met je eigen foto, het bedrijfslogo en/of een persoonlijke boodschap maak je jouw traktatie helemaal af.

contact opnemen met:


in elke regio hebben wij accountmanagers die voor je klaar staan. Kun je jouw plaats niet vinden? Kies dan het dichtstbijzijnde filiaal.