HEMA

video, film en dia overzetten naar dvd

In de loop der tijd gaat de kwaliteit van videobanden, films en dia’s achteruit. Wil je je dierbare herinneringen kunnen blijven bekijken, laat deze dan tijdig overzetten naar dvd. Om gemakkelijk door de hoofdstukken te kunnen ‘zappen’, wordt een tijdinterval in het menu geplaatst. De dvd wordt geleverd in een kunststof doosje met papieren inlegvel, waarop je de gegevens over de inhoud kunt noteren. De levertijd is 15 werkdagen.  video, film en dia overzetten naar dvd video, film of dia's overzetten naar dvd 

kosten online berekenen

Wil je vooraf weten wat het omzetten gaat kosten? Gebruik dan de calculators op de volgende pagina’s. Als je de berekening aanvult met je persoonlijke gegevens en daarna uitprint, kan je het formulier gelijk met de banden/spoelen/dia's inleveren bij de fotoafdeling in de winkel.

calculator video naar dvd
HEMA verwerkt VHS, MINI dv, VHS-C, S-VHS, HI 8, V 2000, Digital 8 of Betamax videobanden. Op 1 dvd past maximaal twee uur videobeeld. Langere tapes worden op meerdere dvd's gezet. Ook kan je dvd’s inleveren om daar kopieën van te bestellen.

calculator film naar dvd
HEMA verwerkt normal 8, dubbel 8, single 8 en super 8 films met geluid. Op 1 dvd past maximaal twee uur beeld. Langere films worden op meerdere dvd’s gezet.

calculator dia naar dvd
HEMA verwerkt alle 35 mm dia’s (ingeraamd, plastic of karton) in twee resoluties:

  • standaard resolutie 1530 x 1040 ppi waarbij de beelden geschikt zijn voor presentaties op de computer en fotoafdrukken tot 13 x 18 cm
  • hoge resolutie 3060 x 2080 ppi voor uitstekende kwaliteit fotoafdrukken en zelfs vergrotingen tot formaat 20 x 30 cm

Lever per opdrachtzak minimaal 50 en maximaal 300 dia’s in.

kwaliteit van het eindresultaat

De apparatuur waarmee wordt gekopieerd, zal zoveel mogelijk storende ruis onderdrukken, maar de uiteindelijke kwaliteit op de dvd zal nooit beter zijn dan de aangeleverde beelden.

winkelmandje