HEMA introduceert EuroPride T-shirts

Vier de liefde met de HEMA Helden voor het goede doel

HEMA is voor iedereen. En bij HEMA zijn we trots op onze helden zoals de tompouce en de rookworst. Tijdens de #pride2016 staan onze helden symbool voor de liefde.

Speciaal voor de EuroPride, die van 23 juli tot en met 7 augustus plaatsvindt in Amsterdam, heeft HEMA T-shirts ontwikkeld, met daarop deze twee iconische producten van HEMA. De Gay PrideT-shirts zijn beschikbaar in drie varianten: tompouce ♥ tompouce, rookworst ♥ rookworst en rookworst ♥ tompouce.

De T-shirts zijn in de volledige maatrange beschikbaar, voor €10,- per stuk. Vanaf 23 juli zijn de T-shirts in beperkte oplage verkrijgbaar in HEMA Kalvertoren, HEMA Nieuwendijk, HEMA Jodenbreestraat en HEMA Centraal Station.

Wegens groot succes zijn er extra t-shirts verkrijgbaar vanaf 2 augustus in HEMA Kalvertoren, HEMA Nieuwendijk en HEMA Jodenbreestraat, op=op.

HEMA is voor iedereen

Ongeacht geloofsovertuiging, politieke en seksuele voorkeur of anderszins. Met de nettowinst van de T-shirts steunt HEMA de Gay-Straight alliances van het COC. Een GSA is een groep leerlingen en docenten die willen dat hun school veilig is voor iedereen. Of je nu homo, hetero, lesbisch, bi of in dubio bent.