menu sluiten
goed wonen

goed wonen

De nieuwe wooncollectie van HEMA bevat een heleboel fijne accessoires waarmee je je interieur een heel nieuwe look and feel geeft, zonder dat je een hele metamorfose moet uitvoeren. Op onze inspiratiepagina vind je de leukste spullen voor alle kamers in je huis.

lees meer
uitnodigingen maken

zelf uitnodigingen maken

Geef je een feestje en wil je zelf originele uitnodigingen maken? HEMA biedt inspiratie! Ook als je niet zo creatief bent aangelegd, kun je eenvoudig zelf de leukste feestuitnodigingen maken. Want je kunt het zo gek maken of juist eenvoudig houden als je zelf wilt. Hoe? Laat je inspireren op onze feestpagina.

lees meer
hoe eet je een tompouce?

hoe eet je een tompouce?

De tompouce is tientallen jaren een van de helden van HEMA. Naast de roze variant, hebben we tijdens Koningsdag en andere nationale feestdagen ook oranje en anders uitgevoerde tompoucen. Allemaal gevuld met de lekkerste bakkersroom en gemaakt van het knapperigste bladerdeeg. Maar hoe eet je dat heerlijke gebakje nu zonder te knoeien? We hebben de beste manieren om een tompouce te eten voor je op een rijtje gezet.

lees meer
uitzetlijst

baby uitzetlijst

Om het kopen van je baby-uitzet iets makkelijker te maken, heeft HEMA speciaal voor jou de baby uitzetlijst gemaakt. Met deze checklist weet je zeker dat je alle basisproducten voor de eerste weken na je zwangerschap in huis hebt. En heel handig: met deze tool kun alles wat je nodig hebt in één klik aanschaffen.

lees meer