menu sluiten
HEMA loves Difrax

HEMA loves Difrax

HEMA en Difrax hebben de handen ineen geslagen en presenteren met trots een nieuwe collectie S-flessen en fopspenen, met uniek en herkenbaar HEMA design!

lees meer

uitzetlijst

baby uitzetlijst

Om het kopen van je baby-uitzet iets makkelijker te maken, heeft HEMA speciaal voor jou de baby uitzetlijst gemaakt. Met deze checklist weet je zeker dat je alle basisproducten voor de eerste weken na je zwangerschap in huis hebt. En heel handig: met deze tool kun alles wat je nodig hebt in één klik aanschaffen.

lees meer
bamboe babykleding

bamboe babykleding

Het huidje van baby is gevoelig en teer. Daarom zijn kleertjes gemaakt van bamboe heel fijn. Bamboe is namelijk superzacht. Maar ook heeft het anti-bacteriële eigenschappen, waardoor het langer fris blijft en biedt het UV-bescherming, waardoor het heel vakantieproof is. En daarnaast is het ook nog eens een duurzame grondstof. Wil je meer weten over de eigenschappen van bamboe?

lees meer
veilig slapen

veilig slapen

Veilig slapen is heel belangrijk voor je baby. Maar welke temperatuur is nu de juiste voor op de babykamer en wat voor beddengoed moet je kiezen? Om je te helpen heeft HEMA alle informatie over veilig slapen voor je baby verzameld. Zodat je je kindje ongestoord kunt laten slapen.

lees meer