baby inspiratie

babyuitzetlijst

Als je een kindje verwacht komt er veel op je af. Er moet van alles worden gekocht en geregeld. HEMA helpt met de babyuitzetlijst; een handige tool waarmee je alles wat je nodig hebt in een paar klikken bestelt.

lees meer
Link

hydrofiele doek

Een echte alleskunner is het, de hydrofiele doek. Benieuwd naar waar je hem allemaal voor kunt gebruiken? HEMA geeft tips over deze multifunctionele musthave!


lees meer
Link

meegroeikleding

Kleding die meegroeit met je kleintje

lees meer
Link

HEMA loves Difrax

HEMA heeft een speciale flessen- en fopspenencollectie in samenwerking met Difrax. Uiteraard in een herkenbaar en uniek HEMA design.lees meer
Link

bamboe babykleding

Wij zijn fan van bamboe! Het is niet alleen heel zacht en fijn voor de gevoelige babyhuid, maar ook duurzaam, anti-bacterieel en ademend. In de winter is het heerlijk warm, terwijl het je kindje in de zomer lekker koel houdt.

lees meer
Link

maattabel

Doordat baby's voortdurend groeien, verandert hun kledingmaat natuurlijk ook regelmatig. Kindjes tot anderhalf jaar groeien zelfs bijna maandelijks uit hun kleertjes. Met de baby maattabel kun je zien wat je ongeveer kunt verwachten qua babymaten en hoe kindjes ze groeien.

lees meer
Link

baby veilig slapen

Waar moet je allemaal op letten qua veilig slapen voor je baby? Je kindje is immers nog zo klein en kwetsbaar. HEMA helpt met tips en advies zodat jij - net als je baby - met een gerust hart kunt gaan slapen.

lees meer
Link

kraamcadeau

Kraamcadeaus zijn er in veel soorten en maten. Maar waar zitten newborn ouders nu echt op te wachten? HEMA helpt je op weg met 12 fijne tips.

lees meer
Link

babyspeelgoed 1 jaar

Na 12 maanden is je kindje geen baby meer, maar een echte dreumes. Misschien loopt hij of zij zelfs al. Bij die nieuwe fase hoort uitdagend speelgoed dat de zintuigen prikkelt.

lees meer
Link