Sinterklaas

cadeaus

tot ziens Sinterklaas

we kijken uit naar uw volgende verjaardag

houten-speelgoed

houten speelgoed

voor jong en oud

chocoladeletters

chocoladepret

een heel alfabet

inpakken

uitpakken

met inpakpapier

speelgoed

speelplezier

in elke hoek

snoepgoed

wie zoet is

krijgt lekkers

snoepgoed

het feest compleet

met taart en gebak

gebak

schoencadeautjes

Waar je je schoentje ook zet, de sint zorgt er samen met HEMA voor dat er altijd iets leuks in zit.

tot 5 euro tot 10 euro cadeautips
bouwen

de speelwereld

gebruik je fantasie

verkleden

verkleedfeestje

als hulpsint of pakjespiet

knutselen

knutselenspul

maak iets moois voor Ozosnel

ontdekken

leren en ontdekken

handen uit de mouwen

knuffels

knuffels

om eindeloos te kroelen

gebak

dobbelspel

Als je ‘t heerlijk avondje nét iets spannender wilt maken, kun je met het gezin of met je vrienden een leuk dobbelspel spelen! Vergeet je verlanglijstje en geef je over aan de onvoorspelbaarheid van de dobbelsteen. Met welk cadeautje ga jij naar huis?

lees meer
surprise

wat een surprise

Een surprise maken kan nog een hele uitdaging zijn. Voor iedereen met twee linkerhanden en een botte schaar, hebben we de handigste én leukste knutseltips van onze creatiefste HEMA-collega’s verzameld.

Zo steelt jouw surprise gegarandeerd de show!

lees meer

bekijk de Sinterklaas reclamekoop je spullen voor Sinterklaas bij HEMA

Het heerlijk avondje staat weer voor de deur. Sinterklaas komt naar ons land dus dat betekent gespannen gezichtjes en aftellen naar 5 december. En daar horen leuke sinterklaasspullen bij. Het Sinterklaasfeest is leuk voor jong en oud. Want wie aan Sinterklaas denkt, denkt niet alleen aan cadeautjes, maar vooral aan gezelligheid. In de donkere wintermaanden is het een feest waar iedereen naar uitkijkt, maar het moet natuurlijk wel betaalbaar blijven. Ben je nog op zoek naar schoencadeautjes of grotere cadeaus voor pakjesavond, dan slaag je zeker op hema.nl. Je shopt bij ons namelijk de leukste sinterklaasartikelen voor een echt HEMA-prijsje.

leuke accessoires en lekkernijen voor het sinterklaasfeest

Cadeautjes en lekkernijen zijn onlosmakelijk verbonden met Sinterklaas. Er mag net even wat meer gesnoept en verwent worden. Lekkere chocoladeletters bijvoorbeeld, of pepernoten en snoepgoed. Voor de leukste sinterklaasspullen en -lekkernijen ga je natuurlijk naar HEMA. Je kiest bij ons uit een ruim aanbod sinterklaasartikelen, zoals houten speelgoed, muziekinstrumenten, autootjes en puzzels. En ook als je zoon of dochter gek is op tekenen en knutselen ben je bij HEMA dankzij het grote assortiment aan het juiste adres. Met onze knutselspullen maak je ook de allermooiste surprises voor 5 december. Naast sinterklaasspeelgoed en -accessoires vind je bij ons in de winkel en webshop natuurlijk nog veel meer. Je shopt bij HEMA ook de meest originele sinterklaascadeaus, waarbij er zeker iets van het verlanglijstje bij zit. Ben je op zoek naar sinterklaascadeaus voor volwassenen? Je vindt bij HEMA een heleboel cadeautips voor jong en oud.

shop jouw sinterklaasartikelen gemakkelijk online

De sinterklaasperiode is natuurlijk erg gezellig, maar de voorbereidingen kunnen veel tijd in beslag nemen. Dat begrijpen we bij HEMA. Daarom koop je gemakkelijk al jouw sinterklaasbenodigdheden op hema.nl. Met een paar muisklikken vul je zo jouw digitale winkelmandje. Dan zorgt HEMA ervoor dat je jouw bestelling snel in huis hebt. Snuffel je toch liever rond tussen onze schappen? Dat kan natuurlijk ook. Met ruim 500 winkels is er altijd wel een HEMA bij jou in de buurt om jouw sinterklaas producten te kopen. Ook alvast nieuwsgierig naar alles voor Kerst? Neem dan ook een kijkje bij de kerstspullen. Echt HEMA.

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje