sinterklaascadeaus voor volwassenen

Nadat Sinterklaas zijn intocht in het land heeft gemaakt maken we ons klaar voor de komst van Sinterklaas en zijn trouwe metgezel, Piet. Kinderen staan te poppelen om verwend te worden. Ook voor volwassenen is het een leuke gelegenheid om cadeautjes uit te wisselen. Want wie houdt er nou niet van cadeaus? Daarvoor kom je je bed wel uit! In de weken voor 5 december geef je meerdere kleine sinterklaascadeaus. De perfecte schoencadeautjes voor volwassenen zijn daarom betaalbaar en toch persoonlijk. Vaak wordt er 5 euro als het maximale bedrag aangehouden. Bij het heerlijke avondje mag er natuurlijk flink uitgepakt worden. Wat zal Sint jou dit jaar geven? Laat je inspireren en kies de leukste sinterklaascadeautjes voor volwassenen!

schoencadeaus voor volwassenen

sinterklaas chocoladeletters
 1. 1. Sinterklaas snoepgoed

 2. Denk aan een (mini) chocoladeletter, speculaaspop, marsepein of kruidnoten. Past perfect in de schoen en valt bij iedereen in de smaak.

  shop nu

Link
kaarsen
 • 2. (geur)kaarsen

 • Leuke kaarsen zijn ook perfect om te geven als schoencadeau. Ga je voor een geurkaars, led kaars of een gezellig theelichtje?

  shop nu

  Link
  fotolijst
 • 3. fotolijstje

 • Een fotolijstje met jullie favoriete foto. Dat is persoonlijk en heel betaalbaar. Ideaal als schoencadeautje voor een volwassene.

  shop nu

  Link

  wist je dit? hier kreeg je vroeger je schoencadeautje

  Al sinds de 15e eeuw mogen kinderen met het sinterklaasfeest hun schoen zetten. Dat is al meer dan 500 jaar geleden. In die tijd mochten kinderen hun schoen zetten in de kerk. Er werd geld opgehaald bij de rijke mensen en dit verdeelden ze weer onder de schoenen van de armste mensen. Ongeveer honderd jaar later werd er begonnen met het thuis zetten van je schoen. Ook toen al gaf Sinterklaas vaak zijn eigen snoepgoed, zoals speculaas, marsepein en kruidnoten als schoenkado. Of hij gaf kleine cadeautjes, zoals sokken of tekenspullen. Waarschijnlijk werden er schoenen gebruikt, omdat het makkelijk is om hier muntstukken in te verdelen en het voor iedereen meteen duidelijk is voor wie welk cadeau is. Het herkennen van je eigen schoen is heel eenvoudig. Ook toen al werden er liedjes gezongen tijdens het zetten van de schoen.   

  sinterklaas cadeautips voor pakjesavond

  Tijdens pakjesavond worden grotere sinterklaascadeaus gegeven dan de kleine schoencadeautjes. En de goedheiligman weet als geen ander dat mama en papa flink verwend mogen worden. Waarmee zou hij ze nou echt gelukkig maken? Als je de ontvanger goed kent, dan weet je precies waar hij of zij van houdt. Bij HEMA vind je voor elke interesse een leuk cadeau. Of de ontvanger nou een echte sporter of een creatieveling is bijvoorbeeld. Vier je het feest samen met volwassenen die je minder goed kent? Dan kun je wel wat inspiratie gebruiken. Onze tips helpen je op weg. Bekijk hieronder onze cadeau ideeën voor mannen en vrouwen en shop je sinterklaascadeaus!

  sinterklaascadeaus voor vrouwen

  truien dames
  1. 1. een nieuwe, zachte trui

  2. Een mooie trui houdt haar lekker warm. Je vindt ze bij HEMA in allerlei kleuren en motieven. En om buiten de kou te trotseren kies je voor een mooie set wanten, sjaal en een muts erbij. Zo is ze helemaal klaar voor de winter!

   shop nu

  Link
  kerstdecoratie woonkamer
  1. 2. kerstdecoratie of andere woonaccessoires

  2. Kerstspullen of andere mooie woonaccessoires vrolijken de donkere dagen op. En als je kiest voor geurkaarsen ruikt het thuis ook nog eens heerlijk. Of kruip samen onder een mooie nieuwe plaid. Lekker warm en gezellig.

   shop nu

  Link
  nagellak
  1. 3. verwenpakket met verzorgingsspullen

  2. Met dit ontspannen cadeau komt ze helemaal tot rust. Tijdens de droge, koude dagen kan de huid wat extra liefde en aandacht gebruiken. En een mooie kleur nagellak is perfect voor mooie nagels tijdens de feestdagen. Vul het pakketje verder nog met een bruisbal, maskertje en een verzorgende crème en je hebt een heerlijk sinterklaascadeau voor een vrouw.

   shop nu

  Link

  sinterklaascadeaus voor mannen

  bierpakket
  1. 1. bierpakket

  2. Een bierpakket of een bekroonde wijn valt altijd in de smaak. Met een bierbrouwpakket kan hij zelfs zijn eigen bier brouwen. Liever alcoholvrij? Dat vind je natuurlijk ook bij HEMA.

   shop nu

  Link
  powerbank
  1. 2. powerbank of andere leuke gadgets

  2. Altijd handig, zo'n powerbank. Je hebt altijd extra batterij als het nodig is. Of ga voor een draadloze speaker. Daarmee kan hij zijn smartphone koppelen en overal zijn favoriete muziek luisteren.

   shop nu

  Link
  grappige-sokken-heren
  1. 3. stijlvolle of juist grappige sokken

  2. Draagt de man waarvoor je een schoencadeau zoekt altijd zwarte of witte sokken? Dat kan leuker, vind de Sint. Met grappige sokken begint de ochtend met een glimlach.

   shop nu

  Link

  gedichten maken

  Sinterklaas gedichten maken? HEMA helpt je op weg met een aantal tips voor het schrijven van je sinterklaas gedichten.

  lees meer
  Link

  sinterklaas spelletjes

  Op zoek naar leuke sinterklaas spelletjes? HEMA bezorgt jou een gezellige sinterklaasavond met de leukste spellen!

  lees meer
  Link

  surprise maken

  Inspiratie nodig voor het maken van een surprise? Bij HEMA vind je alle benodigdheden voor het knutselen.

  lees meer
  Link

  cadeaus inpakken

  Jouw sinterklaas cadeaus inpakken? Bij HEMA vind je tips voor het inpakken van alle cadeaus, eenvoudig en ook persoonlijk.

  lees meer
  Link

  meer productinformatie

  beoordeling

  goed idee

  artikel is toegevoegd aan je mandje