sinterklaas cadeau inpakken

Het leukste aan het krijgen en geven van een sinterklaas cadeau is het uitpakken ervan. Met veel aandacht je sinterklaas cadeaus inpakken vertelt de boodschap aan de ontvanger; jij bent speciaal! En dat is het allermooiste cadeautje wat je kan geven, toch?

Als aan de start van pakjesavond de sinterklaas cadeautjes prachtig verpakt klaarliggen, is iedereen in een enthousiaste stemming. Elk cadeau is een klein mysterie, die de komende uren onthuld zal worden. Kleine details maken van je sinterklaas cadeau eenvoudig één van de pronkstukken van pakjesavond. Hieronder geven je wat tips op een rij.


shop hier om sintcadeaus in te pakken

makkelijk sinterklaas cadeautjes inpakken

Een cadeau inpakken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. En het ziet er ook nog eens heel feestelijk uit. Zeker weten dat jij de ontvanger weet te verrassen met zo'n mooi ingepakt sinterklaas cadeau. Je kunt de tips natuurlijk ook gebruiken voor een ander feestelijk moment. Zo maak je er echt een feestje van om cadeautjes te geven!


alles voor een heerlijk avondje

Oh kom maar eens kijken, wat er allemaal bij HEMA ligt. Wacht de Sint helemaal in stijl op met een pietenmuts, de mooiste sinterklaas versiering, zet je schoentje of lees een Sint verhaaltje voor. HEMA heeft alles in huis om de sintperiode goed in te luiden.


bekijk ons sint assortiment

persoonlijk pakje

Een sinterklaas cadeau met jóuw naam erop. Dit geeft een fijne kriebel in je buik. Een pakje dat écht persoonlijk voor jou is ingepakt of er heel speciaal uitziet? Dat laat je hart sneller kloppen. Een sinterklaas cadeau inpakken op een persoonlijke manier, kan snel en eenvoudig door te werken met onze sinterklaas inpakspullen en inpak decoratie. Bij ons heb je naast sinterklaas inpakpapier ook nog keuze uit veel andere printjes. 

cadeau inpakken voor volwassenen

Pak je sinterklaas cadeautjes eerst in met kraftpapier. Dit staat mooi chic. Vervolgens knip je leuke persoonlijke elementen uit, die je los op de verpakking legt. Hiervoor kun je bijvoorbeeld oude tijdschriften gebruiken. Voor iemand die erg van bloemen houdt, knip je bloemen uit. Voor iemand die van gitaarspelen houdt, kun je een plaatje van een gitaar zoeken, deze uitknippen en een aantal keer overtrekken op bijvoorbeeld oud krantenpapier of gekleurd papier. Ook kun je ander inpakpapier gebruiken en daar de figuurtjes uitknippen. Hierna doe je cellofaan papier (doorzichtige folie) om het cadeau heen, waar de losse knipsels speels invallen. 


 

kindercadeau inpakken

Wil je je sinterklaas cadeau voor een kind persoonlijk maken, dan is het leuk om je cadeau eerst met gekleurd papier in te pakken. Sinterklaas cadeaupapier doet het op pakjesavond natuurlijk altijd goed. Heel leuk én lekker is het toevoegen van pepernoten. Stop deze wel pas op het laatste moment erbij, zodat ze lekker vers blijven. Doe naast de pepernoten bijvoorbeeld de naam van het kindje of iets waar hij/ zij van houdt erbij om het persoonlijk te maken, zoals een sint kleurplaat. Je kunt eindeloos variëren met dingen toevoegen tussen een ingepakt cadeautje en de buitenste laag cellofaan papier. Wees creatief!  

sinterklaas cadeautjes inpakken in stijl

 Kleine details maken van je sinterklaas cadeau eenvoudig één van de pronkstukken van pakjesavond. Hieronder geven je wat tips op een rij.

  • Sluit je sinterklaas cadeautjes met een waxstempel. Een zegel van wax sluit niet alleen een enveloppe of gedicht nostalgisch en stijlvol af, het werkt ook heel goed op cadeaupapier. Zo weet iedereen zeker dat niemand stiekem in het cadeautje gekeken heeft, sinds de Pieten het in Spanje verpakt hebben.
  • Kies voor krijtbord-inpakpapier. Hier kun je met krijtstift een gedichtje of een zin uit een sinterklaasliedje op schrijven. Of wat dacht je van een tekening?
  • Met letterstempels kun je ieder cadeau een persoonlijke twist geven. En het ziet er ook nog professioneel uit. Stempel de naam van de ontvanger op kraftpapier. Of schrijf een groet van Sinterklaas. Een lint om een cadeau maakt het helemaal af. Maak een mooie lus of wikkel het lint juist een aantal keer strak om je cadeau heen. Aan dit lint kun je ook meteen een kaartje binden met de naam van de ontvanger. Dit mag best groot, want de ontvanger vindt het vast leuk zijn naam al te zien, zodat hij/zij zich alvast op het pakje kan verheugen.
  • Eerst je cadeaus inpakken met kraftpapier en ze daarna versieren met sinterklaasstickers. Origineel, creatief en simpel.
  • Of eerst je sinterklaas cadeau inpakken met kraftpapier om er daarna een strook vrolijk sinterklaaspapier omheen te doen. Stijlvol en vrolijk tegelijk.


cadeauverpakkingen
 

sinterklaas dobbelspel

Speel jij het dobbelspel op pakjesavond? Lees de spelregels en bekijk de cadeautips van HEMA.

lees meer
Link
 

cadeaus voor volwassenen

Sinterklaas vieren met volwassenen? HEMA heeft de beste tips voor een passend sintcadeau voor iedereen.

lees meer
Link
 

sinterklaas cadeautips

Sinterklaas cadeautjes kopen? Bij HEMA vind je een heleboel tips voor het perfecte sint cadeau.

lees meer
Link
 

surprise maken

Inspiratie nodig voor het maken van een surprise? Bij HEMA vind je alle benodigdheden voor het knutselen.

lees meer
Link

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje