surprise maken

Sinterklaas is weer in ons land! Dé tijd van pepernoten, chocoladeletters, Pietjes en Sinterklaasliedjes. En natuurlijk de tijd van veel cadeaus. Die soms verstopt zitten in een sinterklaas surprise. Leuk om te krijgen en nog leuker om te maken. Nou ja, voor de één is een surprise maken een feest, de ander zit met de handen in het haar. De lootjes zijn getrokken en je weet voor wie jij aan de slag gaat. Een sint surprise is een zelf gemaakte creatie waar een cadeautje in verstopt is, die te maken heeft met de persoon die hem krijgt. Om het bouwen van een creatie voor iedereen een plezier te laten zijn, hebben we hier wat inspiratie tips, surprise ideeën en een leuk filmpje voor jou.


knutselspullen


 

grappige taart surprise

Wil je een grappige surprise maken? Wat dacht je van een taart surprise? Een taart surprise is perfect voor de zoetekauwen onder ons. In onderstaande video leggen we je uit hoe je gemmakelijk een surprise taart maakt van karton. Het enige wat je nodig hebt is gekleurd papier of sinterklaas inpakpapier, een schaar, plakband, een kartonnen doosje, een stift en lijm.

makkelijke raket surprise maken

Wil je een makkelijke surprise maken? Wij schieten je met onderstaande video graag te hulp. Kijk hier ons ontwerp van een surprise van een raket. Makkelijk om te maken en heel leuk om te krijgen. Deze surprise is perfect als je last-minute nog een surprise moet maken. Het enige wat je er voor nodig hebt is een plastic flesje en wat knutselspullen. Vul de surprise raket met strooigoed en maak de ontvanger blij met een heerlijke verrasing!

kasteel surprise maken

Wanneer je een surprise wilt maken die lekker creabea is, kun je een leuk kasteel in elkaar knutselen. Een kasteel surprise is perfect als je een groot cadeau hebt die je in je surprise wil verstoppen. Je kan de surprise namelijk zo groot maken als je zelf wil. Hoe je dit doet zie je in de video hieronder.

voor wie wordt de sinterklaas surprise?

Om leuke surprise ideeën te bedenken kan het helpen om eerst wat dingen over de krijger ervan op te schrijven. Wat vindt deze persoon leuk? Heeft hij of zij huisdieren? Bespeelt hij of zij een muziekinstrument? Of misschien zijn er andere hobby’s? Waar denk je aan, als je aan deze persoon denkt? Kan je een leuk verhaal over hem of haar herinneren? Heeft deze persoon een droom in zijn/haar leven? Doet hij/zij aan een sport, of heeft hij/zij een huisdier? Bekijk je lijstje met dingen die je hebt opgeschreven en zoek naar een woord wat makkelijk te knutselen is met knutselspullen. Wil je een super originele sinterklaas surprise maken, combineer dan twee woorden van je lijstje.  

alles om je surprise avond compleet te maken

Oh kom maar eens kijken, wat er allemaal bij HEMA ligt. Van sinterklaas slingers tot speciale chocoladeletters. Wacht de Sint helemaal in stijl op met een pietenmuts, versier je huis, zet je schoentje of lees een sinterklaasverhaaltje voor. HEMA heeft alles in huis om de sinterklaasperiode goed in te luiden. 

ontdek het assortiment

 
Link


 

zoek je naar leuke surprise ideeën voor volwassenen?

Een extra uitdaging bij het uitpakken kan zorgen voor veel plezier op pakjesavond. Boetseer een kunstwerk om het cadeautje heen met boetseerklei. De klei wordt hard zonder oven en kan worden beschilderd met verf. Geef er een hamertje bij voor het uitpakken. Het cadeautje wat erin zit moet wel tegen een stootje kunnen. En vergeet geen stoffer en blik mee te nemen naar pakjesavond.

 

 

genoeg surprise ideeën?

We hopen dat je bruist van de inspiratie. Opzoek naar tips voor het afmaken van je surprise? Bekijk dan onze tips voor cadeaus en gedichten. Voor al je knutselbenodigdheden kun je natuurlijk terecht in onze webshop en de winkels van HEMA. Veel plezier en succes met het maken van je sinterklaas surprise!

knutselbenodigdheden

gedichten maken

Sinterklaas gedichten maken? HEMA helpt je op weg met een aantal tips voor het schrijven van je sinterklaas gedichten.

lees meer
Link

sinterklaas spelletjes

Op zoek naar leuke sinterklaas spelletjes? HEMA bezorgt jou een gezellige sinterklaasavond met de leukste spellen!

lees meer
Link

cadeaus voor volwassenen

Sinterklaas vieren met volwassenen? HEMA heeft de beste tips voor een passend sintcadeau voor je partner, broer, zus, vriend of vriendin.

lees meer
Link

cadeaus inpakken

Jouw sinterklaas cadeaus inpakken? Bij HEMA vind je tips voor het inpakken van alle cadeaus, eenvoudig en ook persoonlijk.

lees meer
Link

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje