surprise maken

Sinterklaas is weer in ons land! Dé tijd van pepernoten, chocoladeletters, Pietjes en Sinterklaasliedjes. En natuurlijk de tijd van veel cadeaus. Die soms verstopt zitten in een sinterklaas surprise. Leuk om te krijgen en nog leuker om te maken. Nou ja, voor de één is een surprise maken een feest, de ander zit met de handen in het haar. De lootjes zijn getrokken en je weet voor wie jij aan de slag gaat. Een sint surprise is een zelf gemaakte creatie waar een cadeautje in verstopt is, die te maken heeft met de persoon die hem krijgt. Om het bouwen van een creatie voor iedereen een plezier te laten zijn, hebben we hier wat inspiratie tips, surprise ideeen en een leuk filmpje voor jou.
taart surprise

Wil je een te leuke taart surprise maken? Wij leggen je in onderstaande video uit hoe je dit doet. Het enige wat je nodig hebt is gekleurd papier, een schaar, plakband, een kartonnen doosje, een stift en lijm.


raket surprise

Wil je een stoere raket surprise maken? Wij schieten je met onderstaande video graag te hulp.

kasteel surprise

Wanneer je een surprise wilt maken die lekker creabea is, kun je een leuk kasteel in elkaar knutselen. Hoe je dit doet zie je in video.

maak een plan

Voordat je de lijmpotten open trekt en begint met je surprise maken, is het een goed idee om te bedenken wat je wil maken, hoe je dat gaat doen en wat je daarbij nodig hebt. Als je start met een goed vooraf bedacht plan, wordt het resultaat vaak mooier en is het maken leuker.

voor wie wordt de sinterklaas surprise?

Om leuke surprise ideeën te bedenken kan het helpen om eerst wat dingen over de krijger ervan op te schrijven. Wat vindt deze persoon leuk? Heeft hij of zij huisdieren? Bespeelt hij of zij een muziekinstrument? Of misschien zijn er andere hobby’s? Waar denk je aan, als je aan deze persoon denkt? Kan je een leuk verhaal over hem of haar herinneren? Heeft deze persoon een droom in zijn/haar leven? Doet hij/zij aan een sport, of heeft hij/zij een huisdier? Bekijk je lijstje met dingen die je hebt opgeschreven en zoek naar een woord wat makkelijk te knutselen is met knutselspullen. Wil je een super originele sinterklaas surprise maken, combineer dan twee woorden van je lijstje.
alles voor een heerlijk avondje

Oh kom maar eens kijken, wat er allemaal bij HEMA ligt. Wacht de Sint helemaal in stijl op met een pietenmuts, versier je huis, zet je schoentje of lees een Sint verhaaltje voor. HEMA heeft alles in huis om de Sintperiode goed in te luiden.

ontdek het assortiment


Link

is jouw persoon een echte snoeperd?

Maak dan een stuk taart. Met karton maak je een driehoekvorm, die je kunt beschilderen met verf zoals je wilt. Of stapel vierkante dozen op elkaar voor een grote taart. Hier kun je heel goed onze opbergdozen voor gebruiken.

voor iemand die gek is op voetbal?

Of zelf voetbal speelt, kun je eenvoudig een mini tafelvoetbalspel maken van een doos, wat rietjes, wasknijpers en gekleurd karton. Gebruik de kleuren van zijn/haar favoriete club.
zoek je naar leuke surprise ideeën voor volwassenen?

Een extra uitdaging bij het uitpakken kan zorgen voor veel plezier op pakjesavond. Boetseer een kunstwerk om het cadeautje heen met boetseerklei. De klei wordt hard zonder oven en kan worden beschilderd met verf. Geef er een hamertje bij voor het uitpakken. Het cadeautje wat erin zit moet wel tegen een stootje kunnen. En vergeet geen stoffer en blik mee te nemen naar pakjesavond.

De leukste gepersonaliseerde Sintcadeaus vind je bij HEMA Fotoservice.

voor een technologie liefhebber

Dan kun je een glanzend scherm van een telefoon, laptop of tablet namaken. Span hiervoor huishoudfolie (doorzichtige folie) over een kartonnen doos met een tekening of een foto erop.

Een lege fles is perfect om te beginnen met sint knutselen. Met wat karton, verf en pretoogjes is het in een mum van tijd een paardenhoofd.

Voor de echte creatievellingen is papier-maché leuk. Hiermee kun je elke vorm maken die je wilt. We hopen dat je bruist van de inspiratie. Veel plezier en succes met het maken van je Sinterklaas surprise! Voor al je knutselbenodigdheden kun je natuurlijk terecht in onze webshop en de winkels van HEMA.
We hopen dat je bruist van de inspiratie. Veel plezier en succes met het maken van je sinterklaas surprise! Voor al je knutselbenodigdheden kun je natuurlijk terecht in onze webshop en de winkels van HEMA.

knutselbenodigdheden
Link