menu sluiten
HEMA wijnhulp

wat maakt HEMA koffie zo goed?Consistentie, daar gaat 't om. Onze koffies hebben altijd de sterkte die jij lekker vindt - met het aroma waar jij van houdt. De sterkte van de kofiie geven we aan met kleuren en getallen.

Welke kick past bij jou?
lees meer

maak van elke taart een feestje?

dripcakes

maak van elke taart een feestje

Ken je ze al, die heerlijke dripcakes? Maar waarom heten ze zo? Heel simpel, door het laagje chocolade fondant bovenop de taart dat over de rand stroomt en lange druppels maakt aan de zijkant van de taart. ‘Drips’ dus. De HEMA dripcakes bestel je los van elkaar en kun je zelf stapelen en versieren.

lees meer
ontbijten bij HEMA

ontbijten bij HEMA

Bij HEMA kun je ’s morgens terecht voor een heerlijk ontbijtje voor 2.-. Een vers kopje koffie met een glas verse jus d’orange, een croissant, jam en een broodje ei. Zo wordt buiten de deur ontbijten nog leuker. Je kunt het ontbijt tot 10.00 uur krijgen in de HEMA winkels met een restaurant.

lees meer
gebak voor bedrijven

gebak voor bedrijven

Als je als bedrijf wat te vieren hebt wordt het nog feestelijker met gebak van HEMA. Bij ons kun je gebak bestellen voor iedere gelegenheid, dus ook voor op je werk, een evenement of voor je relaties. Met een foto, het bedrijfslogo en/of een persoonlijke boodschap maak je jouw traktatie helemaal af. En als je dat wilt, leveren we je gebak tegelijkertijd op meerdere adressen af.

lees meer
hoe eet je een tompouce?

hoe eet je een tompouce?

De tompouce is tientallen jaren een van de helden van HEMA. Naast de roze variant, hebben we tijdens Koningsdag en andere nationale feestdagen ook oranje en anders uitgevoerde tompoucen. Allemaal gevuld met de lekkerste bakkersroom en gemaakt van het knapperigste bladerdeeg. Maar hoe eet je dat heerlijke gebakje nu zonder te knoeien? We hebben de beste manieren om een tompouce te eten voor je op een rijtje gezet.

lees meer