gehaktballen

stamppotten

De basis van onze stamppotten bestaat uit aardappels van Hollandse bodem. Om precies te zijn uit de Flevopolder.

Voor onze stamppotten wordt uitsluitend gekozen voor koud geschilde verse Agria aardappels, die naar onze mening de beste smaak, kleur en structuur geven. Vervolgens worden er verschillende groentes en/of vlees toegevoegd om zo tot een complete maaltijd te komen.

HEMA heeft 4 verschillende stamppotten:

andijviestamppot spek met rundergehaktbal

Stamppot van kruimige gekookte aardappels, gesneden andijvie, stukjes spek en natuurlijk de heerlijke rundergehaktbal. Op smaak gebracht met een scheutje volle melk, witte peper en een snufje zout. Deze gebraden gehaktbal worden gemaakt van gekruid 100% rundergehakt van Limousin runderen.




zelf maken? bekijk recept
Link

hutspot spek met rundergehaktbal

Volgens oud-Hollands receptuur bereide stamppot met kruimige aardappelen, verse ui en wortel uit de Flevopolder, mager rookspek en natuurlijk een heerlijke rundergehaktbal. Deze gebraden gehaktbal worden gemaakt van gekruid 100% rundergehakt van Limousin runderen. Door toevoeging van een lepeltje verfijnde mosterd krijgt het product een verrassend lekkere smaak.


zelf maken? bekijk recept
Link

boerenkoolstamppot spek met HEMA rookworst

Stamppot van kruimige gekookte aardappel, gesneden boerenkool en stukjes spek, op smaak gebracht met een scheutje volle melk, witte peper en een snufje zeezout. Daarbij uiteraard de beroemde HEMA rookworst, die de stamppot helemaal compleet maakt.





zelf maken? bekijk recept
Link

zuurkoolstampot spek met HEMA rookworst

Verse zuurkool uit het vat met gekookte aardappelen en stukjes rookspek. Toevoeging van melk en boter houdt de stamppot lekker smeuïg. Daarbij natuurlijk de beroemde HEMA rookworst, die de stamppot helemaal compleet maakt.

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje