menu sluiten
gehaktballen

verse vleeswaren

Vleeswaren bij HEMA: wie is er niet groot mee geworden? Sinds het prille begin van ons bedrijf is dit product een groot succes. Nog steeds komen klanten speciaal voor onze vleeswaren naar HEMA, en daar zijn we trots op!

Omdat wij topkwaliteit vleeswaren willen aanbieden voor een echte HEMA prijs, gaan we weer back to our roots: eenheidsprijzen op de vleeswaren afdeling. Bij HEMA koop je vanaf nu vleeswaren voor 3 vaste lage prijspunten: €1.25, €1.50, €2.- per 100 gram vleeswaren.

vers van het mes

Al eind jaren 50 had HEMA een goede naam voor de vleeswaren. Of het nu om ham, rosbief of beenham gaat, de vleeswaren van HEMA deden al halverwege vorige eeuw niet onder voor die van de beste kwaliteitsslager. Het geheim zit nog steeds in de term 'vers-van-het-mes'. En dat blijft HEMA ook doen met veel vleeswaren, waardoor HEMA altijd in staat is om dagverse vleeswaren aan te bieden.

Onze vleeswaren zijn echt bijzonder. We werken al jaren met een leverancier die alle recepten speciaal voor HEMA ontwikkelt en bewaart. De smaak van onze vleeswaren is daarom uniek.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel naar de winkel om te zien wat wij nog meer te bieden hebben!
 

rosbief

Rosbief wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van het beste Hollandse biefstukvlees van het rund. De rosbief wordt eerst gekruid en gezouten, waarna deze vervolgens licht wordt gegrild: een bereidingswijze die al sinds 1960 wordt gebruikt. Hierdoor is het vlees mooi van kleur en blijft het mals en sappig.

 

runderrookvlees

Runderrookvlees is mals en erg lekker, en wordt gemaakt van Zuid-Amerikaans rundvlees. Het vlees wordt traditioneel gezouten, gedroogd en gerookt volgens speciaal HEMA-recept. Runderrookvlees bevat minder dan 5% vet, waardoor deze behoort tot mager broodbeleg.
 

 

beenham

Onze beenham is nog echt authentiek en is uit een stuk gemaakt. Dat betekend dat de ham met been wordt gekookt in een bouillon. Daardoor behoudt HEMA-beenham de heerlijke, sappige, volle vleessmaak. Ook heeft de beenham al sinds 1980 hetzelfde unieke HEMA-receptuur.