Wat zijn voor mij de beste handdoeken?

Er zijn verschillende soorten handdoeken in diverse kleuren, maar denk ook aan materialen en formaten. De beste handdoek is de handdoek die goed past bij jouw wensen. Zoek je bijvoorbeeld een stapeltje gastendoeken voor logés of een heerlijk grote handdoek van hotelkwaliteit om jezelf dagelijks mee af te drogen? Al onze handdoeken zijn gemaakt van katoen of een combinatie van katoen en bamboe, wat de handdoek extra zacht maakt. Naast handdoeken kun je bij HEMA terecht voor leuke badkamer accessoires. Zo kun je alles in een keer in huis halen. Van handdoekhaakjes tot zeeppompjes of een douchegordijn

shop alle handdoeken

HEMA kwaliteit

 

Onze handdoeken zijn gemaakt van 100% katoen en gaan van ultrasoft naar extra zware handdoeken van hotelkwaliteit. Hoe zwaar de handdoek is, hangt af van de hoeveelheid katoen per vierkante meter dat gebruikt is om de handdoek te weven. Hoe zwaarder de handdoek, hoe meer vochtabsorberend de handdoek is. Alle HEMA badtextiel is speciaal voor ons gemaakt zodat we zelf de kwaliteit kunnen bewaken en een exclusieve collectie handdoeken aan kunnen bieden. Over het algemeen gelden bij HEMA de volgende formaten:

washand 16x22cm
gastendoek 33x50cm
handdoeken in 50x100 of 60x110cm of 70x140cm
hamamdoeken in 90x160cm of 160x180cm
badlakens in 100x150cm
strandlakens in 90x180cm of 160x180cm of 80x140cm

Welke kwaliteit handdoeken kies je?

 

Alle HEMA handdoeken zijn zeer vochtabsorberend, de keuze van de kwaliteit hangt dan ook af van je specifieke wensen. Vind je een grote, zware handdoek, zoals je vaak in een hotel vindt, fijn? Dan kies je voor de handdoeken van hotelkwaliteit, die zijn extra zwaar of ultrasoft. Of geef je daar niets om en wil je gewoon een stapel degelijke handdoeken voor het hele gezin? Kijk dan eens bij onze handdoeken van zware kwaliteit, met of zonder structuur. Als recyclen een belangrijke overweging is, dan passen onze tweedekansdoeken waarschijnlijk bij jou. Deze handdoeken zijn namelijk gemaakt van katoen dat overblijft na de productie van andere textielproducten.

shop handdoeken

kwaliteit in mooie kleuren
 

handdoeken hotelkwaliteit extra zacht

Zachter kan het niet: de hotelkwaliteit extra zacht handdoeken van HEMA zijn de dikste en zachtste handdoeken in het assortiment! Deze handdoeken zijn gemaakt van 100% katoen en heel dicht geweven, namelijk 670 gram katoen per vierkante meter. De handdoeken zijn heel vochtsabsorberend en heerlijk zacht. Verwen ook je gasten met extra zachte gastendoeken en washandjes!


shop nu

Link
 

handdoeken van zware kwaliteit

Sla je graag een lekker zachte en dikke handdoek om je heen na het douchen? Kies dan voor onze handdoeken van zware kwaliteit. Die zijn gemaakt van 100% katoen en dicht geweven met 500 tot 580 gram per vierkante meter. Dit maakt de handdoeken zo zacht en dik. Ook hebben we een assortiment gastendoeken en washandjes van zware kwaliteit.shop nu

Link
 

hoe kun je handdoeken het beste wassen?

Heb je nieuwe handdoeken gekocht? Dan is het belangrijk om ze van tevoren te wassen, dan nemen ze vocht daarna extra goed op. Ben je benieuwd hoe je je handdoeken zo goed als nieuw houdt? Bekijk onze tips hoe je je handdoeken het beste kunt wassen, drogen en opbergen om ze zo lang mogelijk zacht te houden.


lees meer

Link
 

gerecyclede tweedekansdoeken

We noemen dit een tweedekanshanddoek. Niet omdat hij eerder gebruikt is, maar omdat hij is gemaakt van katoen dat overblijft na de productie van andere textielproducten. Deze handdoeken zijn stevig, lekker dik (550 gram katoen per m²), zacht en drogen goed. Onze ontwerpers hebben voor een geribbelde structuur gekozen, omdat deze minder pluisjes in je wasmachine en droger achterlaat.


shop nu

Link
 

washandjes

Onze washandjes zijn van 100% katoen gemaakt en dicht geweven. Je kan kiezen uit 500 gram, 670 gram of 630 gram katoen per m². Dat maakt ze lekker zacht en dik en heel vocht absorberend. De washandjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en dessins.
shop nu

Link
 

hamam handdoeken

Een hamam handdoek wordt vaak gebruikt op het strand of gaat mee in de tas naar het zwembad, omdat dit een super absorberende en sneldrogende handdoek is. Daarnaast kan zo’n handdoek compact worden opgevouwen waardoor deze weinig ruimte in de tas of koffer inneemt. Meestal hebben deze handdoeken een formaat van 70x140cm of 110x175cm.shop nu

Link
onze favoriete handdoeken

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje