menu sluiten
goed wonen

goed wonen

De nieuwe wooncollectie van HEMA bevat een heleboel fijne accessoires waarmee je je interieur een heel nieuwe look and feel geeft, zonder dat je een hele metamorfose moet uitvoeren. Op onze inspiratiepagina vind je de leukste spullen voor alle kamers in je huis.
lees meer

gordijnen opmeten

gordijnen opmeten

HEMA heeft raambekleding in heel veel soorten en maten. Gordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en vouwgordijnen. En ook nog eens in heel veel kleuren en materialen en met verschillende afwerkingen. Als jij de juiste maten aan ons doorgeeft, maken we alles netjes voor je op maat.

lees meer
handdoeken

handdoeken

HEMA heeft veel soorten handdoeken. Grote handdoeken en ook kleine gastendoekjes. Handdoeken in gedekte kleuren zoals grijs of blauw. Maar ook handdoeken met een stippen- of triangelstructuur en in hippe pastelkleurtjes. En dan hebben we ook nog eens handdoeken in verschillende kwaliteitssoorten. Op onze uitlegpagina lees je alles over onze verschillende handdoeken, zodat jij gemakkelijk degene kiest die jij het fijnst vindt.

lees meer
dekbedden

dekbedden

Een goede nachtrust is belangrijk om goed te kunnen functioneren. Een goed dekbed helpt je daarbij. Maar welk dekbed is voor jou het meest geschikt? Te warm is niet fijn, maar te koud natuurlijk ook niet. Om je te helpen hebben we de eigenschappen van onze verschillende dekbedden op een rijtje gezet. Zodat jij kunt bepalen welk dekbed voor jou het fijnste is.

lees meer