menu sluiten

raamdecoratie voor elke woonstijl

HEMA raamdecoratie is er voor elke woonstijl. Maar welke woonstijl heb je in huis en wat voor raambekleding past daarbij? HEMA helpt je graag om de raambekleding te kiezen die past bij de sfeer in je huis.
klassiek

Bij een klassiek interieur passen gordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen. Met donkere kleuren krijgt het een wat robuustere uitstraling. Wil je het toch wat lichter? Kies dan voor een mindere donkere kleur en in bijvoorbeeld een wat luxere stof.

shop nuLink

basic

Wil je HEMA raamdecoratie voor een basic interieur? Kies dan voor raambekleding in lichte, effen kleuren. Naturel, grijs en wit bijvoorbeeld. Kies voor op maat gemaakte gordijnen in een van deze kleuren en combineer dit met jaloezieën of rolgordijnen. Bij HEMA vind je ook kant-en-klaar gordijnen die passen bij de basic woonstijl.

shop nulandelijk

In een landelijk interieur passen veel soorten raamdecoratie. Je kunt kiezen voor vouwgordijnen, gordijnen of een combinatie van witte jaloezieën met gordijnen. Kies voor lichte kleuren zoals wit, grijs en naturel tinten zoals lichtbruin en groen. HEMA raambekleding kun je in transparante en lichtdoorlatende stoffen laten maken. Dit past mooi bij een landelijke stijl.

shop nuLink

romantisch

Heb je een romantisch interieur? Kies dan voor transparante rolgordijnen of pastelkleurige vouwgordijnen. Wil je liever gordijnen? Kies dan voor lichte, pastelkleuren. De combinatie van gordijnen en transparante rolgordijnen, geeft een romantisch effect aan je raam. Net als plisségordijnen. Deze zorgen voor een mooie lichtval in je kamer.

shop nuScandinavisch

Heb je een Scandinavisch interieur en ben je op zoek naar HEMA raamdecoratie? Kies dan voor raambekleding in lichte kleuren. Witte jaloezieën bijvoorbeeld of witte vouwgordijnen. Je kunt ook kiezen voor pastelkleuren. Wil je liever gordijnen? Kies dan voor effen stoffen met een lichte en toch warme uitstraling.

shop nuLink

industrieel

Kies bij een industrieel interieur voor zwarte jaloezieën van hout of aluminium. Schilder je kozijnen zwart zodat de zwarte jaloezieën nog mooier uitkomen en je de industriële look versterkt. Zwarte HEMA jaloezieën zijn verkrijgbaar in hout en aluminium. Wil je liever geen zwart? Zilver, grijs en wit passen ook goed bij een industriële look.

shop nustrak en modern

Bij een strak en modern interieur passen aluminium jaloezieën of duo rolgordijnen. Met donkere kleuren krijgen je ramen een hele strakke look. Duo rolgordijnen zijn trendy en passen goed bij een modern interieur.

shop nuLink