raamdecoratie voor de badkamer

Ben je op zoek naar raambekleding voor je badkamerraam? Bij HEMA vind je de ideale raamdecoratie. Voor een badkamer is het belangrijk dat je privacy hebt. Bovendien is er altijd vocht in de badkamer, dus de raamdecoratie moet vochtbestendig zijn.

plisségordijn

HEMA plisségordijnen zijn veelal vochtbestendig. Ze geven een mooie sfeer aan je badkamer. Je kunt de lichtinval gemakkelijk bepalen met het top down & bottom up systeem. Je kunt ook kiezen voor een plisségordijn zonder dit systeem. De stof is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. Veel plisségordijnen van HEMA verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stof. Met de lichtdoorlatende stof valt het licht van buiten in je badkamer en heb je toch privacy.

shop nu
Link

rolgordijn

Bij HEMA is een groot aantal rolgordijnen geschikt voor gebruik in de badkamer. Veel HEMA rolgordijnen zijn gemaakt van 100% polyester en zijn daardoor gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. Met de lichtdoorlatende rolgordijnen heb je wel licht van buiten in je badkamer, maar heb je toch privacy.

shop nu
Linkjaloezieën

Met jaloezieën kun je lichtinval en inkijk goed regelen. HEMA jaloezieën zijn verkrijgbaar in hout, aluminium en pvc. Voor de badkamer zijn pvc jaloezieën zeer geschikt. Ze zijn vochtbestendig en zijn gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. Bovendien hebben ze de uitstraling van houten jaloezieën.

shop nuLink

 

privacy kan tegen vocht geschikt voor draai- en kiepramen
rolgordijnen +- +- ++*
houten jaloezieen + - -
aluminium jaloezieen ++ - ++**
pvc jaloezieen ++ ++ -
plissegordijnen ++ ++ ++


*HEMA rolgordijnen kunnen niet worden bevestigd op kunststof dakramen
** alleen in lamelbreedte 16 en 25 mm

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje