menu sluiten

raamdecoratie voor de woonkamer

Ben je op zoek naar raambekleding voor de woonkamer? Dan zijn stijl, sfeer, privacy en lichtinval de dingen waar je op let. Met HEMA raamdecoratie vind je voor elke stijl passende raambekleding. En je kunt het gemakkelijk op maat laten maken.
jaloezieën

Met HEMA jaloezieën kun je lichtinval en privacy zelf bepalen door de lamellen te kantelen. HEMA jaloezieën zijn verkrijgbaar in aluminium (16mm, 25mm en 50mm), hout (50mm en 65mm) en pvc (50 mm). En elk materiaal geeft zijn eigen sfeer. Aluminium geeft een moderne look en hout meer landelijk en Scandinavisch.

shop nuLink

vouwgordijnen

HEMA vouwgordijnen passen zowel bij een moderne of meer klassieke inrichting. De stof die je kiest, bepaalt de uitstraling. De sfeervolle vouwgordijnen zijn voor bijna elk raam geschikt. Je kunt ze op maat laten maken voor een smal of een breed raam. Vouwgordijnen van HEMA zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

shop nurolgordijn en duorolgordijn

HEMA rolgordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Wil je overdag licht in huis? Kies dan voor transparante of lichtdoorlatende stof. Met verduisterende stof heb je meer privacy en scherm je de kamer in een keer helemaal af tegen inkijk en licht. Met HEMA duorolgordijnen kun je heel gemakkelijk de lichtinval of privacy regelen door met de lamellen te schuiven. Deze zijn er in lichtdoorlatende en verduisterende stof.

shop nuLink

plisségordijn

Plisségordijnen van HEMA zijn sfeervolle raamdecoratie door de subtiele plooi in de stof. Je kunt de plisségordijnen op maat laten maken. En je kunt kiezen voor ‘top down’ of ‘top down bottom up’, zodat je zelf de inkijk kunt bepalen. HEMA plisségordijnen zijn verkrijgbaar in enkel plissé en dubbel plissé. De enkel plisségordijnen zijn verkrijgbaar in transparante en lichtdoorlatende stoffen. De dubbel plisségordijnen van HEMA zijn verkrijgbaar in lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

shop nugordijnen

HEMA gordijnen kun je op maat laten maken voor elk raam. Je huiskamer krijg meteen een warme sfeer met mooie gordijnen. Wil je overdag privacy, kies dan voor transparante stof. Met een verduisterend gordijn ervoor, heb je ook ’s avonds geen inkijk. Gordijnen van HEMA zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Naast gordijnen op maat, kun je ook kiezen voor kant-en-klare gordijnen. Deze kun je aan de onderkant gemakkelijk op de goede hoogte maken met de meegeleverde zoomband. HEMA gordijnen kunnen gevoerd worden. Gevoerde gordijnen hangen mooier, isoleren beter en zijn minder kwetsbaar. Bij HEMA vind je 3 soorten voeringen: gewone voering: laat je gordijn mooi hangen, beschermt tegen de zon en is warmte en koude isolerend. half verduisterende voering: hetzelfde als gewone voering, maar heeft daarnaast ook een verduisterende functie. De voeringstof verduistert omdat hij dubbel geweven is met een zwarte draad in het midden. blackout: hetzelfde gewone voering maar deze voering heeft een witte coating aan de achterzijde. Hierdoor komt er geen licht doorheen en is hij 100% verduisterend.

shop nuLink
privacy verduisterend geschikt voorgrote ramen geschikt voor draai- en kiepramen
rolgordijnen ++ ++ ++* ++
duo rolgordijn ++ ++ ++ ++
houten jaloezieën ++ +- ++ ++
aluminium jaloezieën ++ +- ++ ++
pvc jaloezieën ++ +- ++ ++
plissé gordijnen ++ ++ ++ ++
vouwgordijnen ++ ++ ++ ++
gordijnen ++ ++ ++ ++

*HEMA rolgordijnen kunnen niet worden bevestigd op kunststof dakramen