shop met korting bekijk alle aanbiedingen

HEMA affiliate programma

Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een leuk en makkelijk leven hoeft niet duur te zijn. Loop onze winkels binnen en je merkt het meteen. Schap voor schap vind je er de beste artikelen voor elke dag: eigenwijs design, origineel, van goede kwaliteit én met een verrassend laag prijskaartje. Artikelen waar je blij van wordt, wat je budget ook is. Omdat ze bijzonder zijn en toch zo gewoon. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt.

Op hema.nl vind je al je favoriete HEMA spullen. Met artikelen voor baby en kind, wonen en slapen, dames, heren, mooi en gezond, vrije tijd en kantoor hebben we een breed aanbod voor de klant. Alle artikelen zijn 100% HEMA en dus uniek!

word affiliate van hema.nl

Heb je zelf een website of een blog? Dan kun je met het HEMA affiliate programma geld verdienen. Binnen het programma vind je verschillende soorten promotiemateriaal (bijvoorbeeld: banners, tekstlinks of een productfeed) dat je op je website kan plaatsen om acties en artikelen van hema.nl te promoten. Als een van jou doorgestuurde klant iets op hema.nl koopt (binnen de geldende cookie termijn) ontvang je een commissie voor deze verkoop.

aanmelden?

Na twee stappen kun je meteen beginnen:

  • hema.nl werkt samen met het affiliate netwerk TradeTracker
    meld je aan via het formulier
  • kies uit de verschillende promotiematerialen en promoot de leuke HEMA artikelen op jouw website