affiliateprogramma - HEMA

word partner van HEMA

Word jij ook zo blij van al die leuke HEMA artikelen en heb je een blog of volgers op social media? Meld je aan bij ons affiliate-programma en verdien geld door mee te werken aan onze passie: het dagelijks leven van onze klanten leuker en makkelijker maken, in een mooiere wereld. Via onderstaande knop kun je je direct aanmelden bij ons affiliate-programma, via TradeTracker.

direct aanmelden

affiliate programma - HEMA

voor wie?

Ben je een echte HEMA-fan en heb je volgers op social media of een blog? Dan kun je met het HEMA affiliate-programma geld verdienen. Naast creators en bloggers werken we ook samen met loyaltyprogramma’s van grote bedrijven en contentmakers. Die hun doelgroep informeren over onze nieuwe en vertrouwde producten, die het dagelijks leven van ons klanten een stukje leuker en makkelijker maken. Ook sluiten we partnerships met andere organisaties en communities die onze passie delen voor een beter dagelijks leven.

affiliate programma - HEMA

hoe werkt het?

Nadat je bent goedgekeurd als affiliate-partner, kun je je aanmelden bij HEMA en je eigen affiliate-links aanmaken. Wanneer iemand op jouw link klikt en vervolgens iets koopt op hema.nl ontvang jij een commissie. Al meer dan 7.000 anderen hebben het affiliate-programma van HEMA ontdekt. Volg onderstaande stappen om te starten!

  1. Meld je aan
    (Login via TradeTracker)
  2. Start met delen
    (Gebruik je persoonlijke affiliate-link als je HEMA producten adviseert)
  3. Krijg betaald
    (HEMA betaalt via TradeTracker een commissie per order, dat bedrag storten we op je bankrekening)
 

direct aanmelden

 

eenvoudig

Via ons gemakkelijk te gebruiken dashboard maak je in 3 simpele klikken een unieke affiliate-link aan voor je favoriete HEMA-artikelen, die je vervolgens kunt delen op jouw website of social mediakanaal.

 

transparant

We meten alles. Krijg automatisch betaald als iemand via jouw linkje iets koopt in onze webshop óf app.

 

de leukste artikelen

Ons assortiment bestaat uit ruim 30.000 producten. HEMA-artikelen zijn van goede kwaliteit, hebben een uniek ontwerp en zijn scherp geprijsd.

 

promotiemateriaal

Maak gebruik van verschillende promotiemiddelen, waaronder productfeeds, banners of deeplinks. En bekijk onze inspiratie contentideeën voor het maken van je eigen unieke content om jouw doelgroep mee te inspireren. Ons affiliate-team staat klaar om je te helpen als je ergens niet uitkomt.

affiliate programma - HEMA

de beste resultaten behalen we samen

Bij HEMA geloven we sterk in persoonlijke samenwerking. Gewoon lekker direct schakelen, want zo bereiken we de beste resultaten. Heb je een briljant idee om onze samenwerking naar een hoger plan te tillen? Denk aan een review, blog een prachtpositie voor een banner of tekst advertentie, of misschien wil je tips en ideeën voor aantrekkelijke content voor jouw doelgroep? Mail ons, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

contact opnemen

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje