menu sluiten

nu 15% kerstkorting met actiecode KERST15 of de barcode* | lees meer >

  • voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • gratis afhalen en retour in de winkel

voor een mooi gedekte kersttafel

al het servies 3+1 gratis

shop nu
Link

een cadeau voor iedereen

de leukste kerstcadeaus voor onder de boom

shop nu
Link

voor elk huis een boom

of je nu veel ruimte hebt of niet, bij HEMA vind je voor elk huis een gezellige kerstboom.

shop nu
Link

maak er een feestje van

feestkleding vanaf 15.-


shop nu
Link

kerstverlichting

verlicht je kerstboom, dinertafel en je hele huis met lampjes

shop nu
Link

lekker koken voor Kerst

alle aardewerk ovenschalen en pasteibakjes 20% korting meer HEMA

shop nu
Link

de mooiste kerstcadeaus

pak al je cadeaus feestelijk in met kerstpakpapier of cadeautasjes

shop nu
Link

kerstkaarten

een leuk moment om een kaartje te sturen

shop nu
Link

de lekkerste wijnen bij je kerstmenu

15% korting

shop nu
Link

heerlijk kerstgebakshop nu
Link

alles kan met Kerst

Het is weer bijna Kerst. Het moment om je huis te versieren, de boom op te zetten of op te hangen. Om mooie cadeaus te kopen voor je dierbaren en om in je mooiste outfit te stralen. En of je nu los wilt gaan met een kleurrijke versiering of het juist wat rustiger wilt houden: je vindt alles voor Kerst bij HEMA. Want alles kan met Kerst.

Kerst met HEMA

Nu de dagen weer korter worden en de temperatuur omlaag gaat, beginnen de kriebels voor Kerst alweer te komen. Want de tijd van de kerstboom opzetten en je huis decoreren met de mooiste kerstaccessoires komt steeds dichterbij! Bij HEMA zijn we dol op kerstspullen, het liefst versieren we de hele buurt met lichtjes en slingers en knutselen we zelf nog extra decoratie in elkaar! Gelukkig kun je je als kerstliefhebber helemaal uitleven bij HEMA, want bij ons vind je alles om van Kerst een waar festijn te maken. Met de mooiste kerstversiering, waarmee je je huis heel gemakkelijk in kerstsfeer brengt. Met kerstballen in veel verschillende stijlen en kleuren en kerstverlichting die iedere boom laat stralen. En natuurlijk hebben we ook mooie kaarsen, kandelaars, vazen, guirlandes en andere woonaccessoires waarmee je je huis helemaal in kerstsfeer hult.

een mooi versierde kersttafel

Naast alles voor een mooi versierd huis, heeft HEMA ook alles voor een prachtig aangeklede kersttafel. Want behalve ons assortiment servies en bestek, hebben we alle accessoires in huis om het kersttafelen een waar kerst festijn te maken. Denk aan mooie servetten, handige menu krijtbordjes, naamkaartjes, tafelconfetti, die je over de kersttafel kunt strooien en zelfs Christmas crackers. Inclusief knalbonbon, spreuk, kroontje en stickers voor het 'wie-of-wat-ben-ik-spel'. Maar ook de lekkerste kerstwijnen, die goed passen bij het diner. Gegarandeerd dat niemand meer van tafel wil en het een lang en gezellig kerstdiner wordt bij jou thuis. Precies zoals Kerst hoort te zijn! Vrolijk kerstfeest!