kant-en-klare raamdecoratie

Met HEMA kant-en-klaar gordijnen kun je gemakkelijk en snel gordijnen ophangen in bijvoorbeeld je woonkamer, slaapkamer of in de kinderkamer. Het enige wat je van tevoren hoeft te doen is de juiste maat en het ophangsysteem bepalen. Kant-en-klaar gordijnen van HEMA zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.
ophangsysteem kant-en-klaar gordijnen

HEMA kant-en-klaar gordijnen zijn verkrijgbaar in twee soorten ophangsysteem. Een met een plooiband en een met ringen. Aan de bovenkant van het gordijn zit een plooiband waarmee je het gordijn kunt rimpelen of enkele plooien kunt maken. Je kunt het gordijn met plooibandhaken ophangen aan een rail of aan een roede met ringen. Het kant-en-klaar gordijn met ringen van 40 mm doorsnee kun je ophangen aan een roede. Bij HEMA vind je alle dingen die je nodig hebt voor het ophangen van kant-en-klaar-gordijnen. En voor handige tips om je gordijnen te plooien zit je bij HEMA goed!

kant-en-klaar gordijnen bestellende juiste maat

HEMA kant-en-klaar gordijnen zijn standaard 140 cm breed en 270 cm hoog. Je kunt het gordijn op de goede hoogte maken met het meegeleverde zoomband. In ons artikel over gordijnen inkorten lees je precies hoe dit moet.

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje