veilig en droog van A naar B met de regenkleding van HEMA

Goede regenkleding is voor iedereen wat anders. Als je af en toe met de hond wandelt in een regenbui heb je hele andere wensen dan als je regelmatig door de regen fietst. Met de regenkleding van HEMA reis je veilig en droog van A naar B. Ontdek ons assortiment en tips om jouw regenoutfit of die van je kindje samen te stellen.

bekijk nu

waar ben je naar op zoek?

nieuwe regenjassen voor volwassenen

De regenjassen van HEMA zijn door de rubber PU coating helemaal waterproof. Hierdoor kan je er een flinke regenbui mee trotseren. De jassen zijn voorzien van een capuchon die je strak kunt aantrekken met een koordje, zodat de capuchon niet afwaait. De stevige rits is afgedekt met een extra flap met dropknopen, waardoor er geen wind in je jas komt. Ontdek de nieuwe kleuren van dit seizoen. Maak je outfit af met de regenaccessoires van HEMA, bijvoorbeeld met de waterafstotende petten of buckethats.

bekijk damesjassen         bekijk herenjassen

 

buitenspelen in de regen was nog nooit zo leuk

Zijn jouw kindjes niet binnen te houden? Wat fijn! Als ze al vroeg van buiten kunnen genieten, in alle weersomstandigheden, dan hebben ze daar later nog profijt van. Bovendien kunnen de spelletjes in de regen heel leerzaam zijn. Het is wel zo verstandig je kindje goed aan te kleden. Het buitenspeelpak is hiervoor ideaal. Dat komt doordat het pak is gemaakt van een sneldrogende stof met een waterafstotende coating. Doordat het playsuit soepel valt kan je kindje zich er goed in bewegen. Het buitenspeelpak heeft een capuchon met elastiek, waardoor het goed aansluit op het hoofd. De warme en zachte fleece zorgen ervoor dat het pak lekker zit. Door de reflecterende details valt je kind op in het donker en bij slecht weer, wel zo'n veilig idee.

shop het buitenspeelpak
Link

 

 regenlaarzen voor baby's

De regenlaarsjes voor baby's zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren. Door de lange reflecterende streep op de achterkant is jouw kindje beter zichtbaar in het donker en slecht weer.

shop nu
Link

regenlaarzen voor kinderen

De regenlaarzen voor kinderen zijn makkelijk aan te trekken door de lus aan de bovenkant. De laarzen hebben een stevige profielzool en zijn voorzien van reflecterende details. Bekijk alle mooie kleuren regenlaarzen.

shop nu
Link

kinderjassen voor jongens en meisjes

De jassen van HEMA voor kinderen zijn waterafstotend en voorzien van een naamlabel waar je tot wel drie namen op kan schrijven. Wanneer je kind uit de jas is gegroeid, dan kan je hem doorgeven aan iemand anders. 

shop nu
Link

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje