speelgoed per leeftijd

 

houten speelgoed


shop nu
>Link

tekenen en knutselen


shop nu
>Link

heerlijk buitenspelen

buitenspeelgoed


shop nu
Link

waterspeelgoed


shop nu
Link

zandbakspeelgoed


shop nu
Link

shop de set

2 producten
verkleedpak dokter - 15190282 - HEMA
houten set dokters koffer 7-delig - 15190283 - HEMA
bekijk deze set
3 producten
houten speelgoed theeset
bekijk deze set
3 producten
houten speelgoed gebaksset
bekijk deze set

stoer speelgoed

bouwspeelgoed


shop nu
Link

speelgoedauto's


shop nu
Link

speelgoed dieren


shop nu
Link

spreekt tot de verbeelding

creatief bezig

babyspeelgoed

rammelaars


shop nu
Link

leren en ontdekken


shop nu
Link

knuffels


shop nu
Link

speelgoed kopen bij HEMA

Speelgoed is voor alle leeftijden. Want spelen blijft leuk, hoe oud je ook bent. Van de leukste kaartspelletjes, kinderpuzzels, knuffels tot buitenspeelgoed en ballen. Onze kinderspelletjes zijn verdeeld over meerdere categorieën, zodat je gegarandeerd vindt wat je zoekt. En het fijnste? Je hoeft er de deur niet eens voor uit. Je kunt al het speelgoed namelijk online kopen, waarna wij ervoor zorgen dat je je bestelling snel in huis hebt.

goedkoop speelgoed voor alle leeftijden

HEMA is ook een speelgoedwinkel. Dankzij ons ruime assortiment is er voor iedere leeftijd iets leuks te vinden. Voor je kinderen wil je graag genoeg aanbod in huis hebben. Spelen is immers niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam. Zo is babyspeelgoed vooral gericht op het ontwikkelen van de zintuigen en grove motoriek, waarbij een rammelaar, muziekmobiel of knisperboek passend is. Voor peuters speelt de fijne motoriek en taalontwikkeling een grote rol. In deze fase zijn knutselspullen of speelgoed waarbij een rollenspel gespeeld kan worden passend. Gaat je kind naar de basisschool, dan krijgt het steeds meer een voorkeur voor bepaalde spelletjes. Leren wordt belangrijker en je kind vormt steeds meer een eigen identiteit. Voor iedere leeftijd kun je bij HEMA terecht. Kun je met al dat speelgoed inmiddels wel wat extra opbergruimte gebruiken? Dan kun je op hema.nl ook terecht voor stevige opbergboxen. Wel zo makkelijk.

speelgoed bestel je op hema.nl

Goedkoop speelgoed online bestellen? Bij HEMA vind je niet alleen speelgoed voor kinderen, maar ook voor volwassenen. En misschien ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor hem. Ook dan heeft HEMA de leukste spelletjes. Denk bijvoorbeeld aan een pubquiz, after dinner game of bierproefspel. Keuze genoeg. Je bekijkt én bestelt al jouw speelgoed gemakkelijk online. Zorgen wij ervoor dat je je bestelling snel in huis hebt. Kom je toch liever langs in één van onze winkels? Dat kan natuurlijk ook. Met ruim 500 filialen is er altijd wel een HEMA bij jou in de buurt. Echt HEMA.