menu sluiten
hollands next top model

hollands next top model

Welke kleur lipstick is voor jou het best? En op welke manier breng je eyeliner aan? Beauty consultant Dominique Samuel leert het de modellen allemaal tijdens de shows van hollands next top model. En het leuke: hiervoor gebruikt hij de make-up van HEMA!
lees meer

bronzing

bronzing

Ook wanneer het geen zomer is, is het fijn om een zongebruinde gloed op je gezicht te hebben. Daarom heeft HEMA een uitgebreide collectie bronzing producten, waarmee je die gezonde glow gewoon kunt namaken. Hoe? Dat laat Cynthia van Miss Lipgloss je zien in deze video tutorial.

lees meer
100 kleuren nagellak

100 kleuren nagellak

Mooie nagels in de juiste kleur zorgen voor een verzorgde uitstraling en maken iedere outfit af. HEMA heeft 100 nieuwe kleuren nagellak met een verbeterde formule. Alle nieuwe kleuren nagellak geven je nagels meer glans, hebben een intensere kleur, blijven langer zitten en ze hebben een breder kwastje, waardoor je het gemakkelijker kunt aanbrengen. Om je te helpen kiezen uit al die kleurtjes, hebben we de 100-kleuren-nagellak-kiezer ontwikkeld.

lees meer
mooie wenkbrauwen

mooie wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn heel bepalend. Ze geven expressie aan je gezicht en maken je look helemaal af. Maar hoe laat je je wenkbrauwen nu op hun mooist uitkomen? Cynthia van Miss Lipgloss laat je in deze video tutorial zien hoe je je wenkbrauwen een mooie vorm geeft zodat ze je gezicht nog beter laten uitkomen.

lees meer