mooi en gezond inspiratie

self care

immuunsysteem verbeteren

Hoeveel weet jij eigenlijk over je immuunsysteem? Tijd om je erin te verdiepen! Wanneer je weet wat het precies is, hoe het werkt, wat het doet en hoe alledaagse dingen er invloed op hebben, kan het je helpen gezond te blijven.

lees meer
Link

lekker in je vel met voedingssupplementen en vitamines

Voedingssupplementen dragen bij aan een goede gezondheid. Maar welke voedingssupplementen heb je dan precies nodig? Dit hangt af van verschillende factoren. HEMA geeft tips en advies.

lees meer
Link

self care

Self care betekent: van je fysieke en mentale gezondheid een prioriteit maken. Het is een term die zo ongeveer alles omvat wat je kan doen om goed voor jezelf te zorgen. Maar hoe doe je dat? Wij geven tips.

lees meer
Link

alles voor de beste huidverzorging

De sleutel tot een succesvolle huidverzorging? Een goede routine én consistent zijn in de verzorging van je huid. Of dat nu de huid van je gezicht, handen, voeten of rest van je lichaam is.

lees meer
Link

stress verminderen

Stress is meestal niet fijn. Maar gelukkig kun je zelf aan de slag met het verlagen ervan Hoe? We geven je graag wat tips.

lees meer
Link

gezichtsmaskers

Maak van jezelf verwennen een puntje op je to-dolijst en begin met een lekker gezichtsmasker. Je huid heeft namelijk aandacht, liefde en verzorging nodig.

lees meer
Link

verzorgingslijnen

HEMA heeft 7 verschillende verzorgingslijnen. Zo kies je de producten die het meest geschikt zijn voor jouw huid.

lees meer
Link

thuis sporten

Geen zin om naar de sportschool te gaan? Ga lekker thuis sporten! HEMA heeft een aantal leuke oefeningen bedacht die je op elk moment van de dag thuis kunt uitvoeren.

lees meer
Link

beter voor jou en beter voor de wereld

Clean Beauty

Bij HEMA ontwerpen, ontwikkelen en testen we al onze cosmeticaproducten zelf, met veel plezier en zorg. Dat plezier zie en voel je als je onze cosmeticaproducten gebruikt. Waar die zorg ‘m dan in zit? In onze keuze voor de beste ingrediënten, voor jou en voor onze aarde.

lees meer
Link

menstruatiecup

Menstruatiecups worden steeds populairder. Maar wat is het precies, welke maat is voor jouw geschikt en hoe gebruik je hem? HEMA geeft advies.lees meer
Link

echt HEMA make-up

nagels lakken

Word jij ook zo gelukkig van perfect gelakte nagels die bij je outfit én persoonlijkheid passen? Of je je nagels nu alleen lakt voor een feestje of graag elke dag perfect gelakt door het leven gaat, HEMA heeft kleurtjes voor elke gelegenheid.

lees meer
Link

basis make-up

Of je overdag nu veel of weinig make-up draagt, of alleen voor feestje helemaal uitpakt: een goede basis make-up is essentieel om de juiste look te creëren.

lees meer
Link

bronzing

Een gezonde, zongebruinde huid laat je stralen. Maar omdat niet iedereen de tijd en luxe heeft om lekker van de zon te genieten, heeft HEMA een uitgebreide collectie bronzing producten, waarmee je die gezonde glow gewoon kunt namaken.

lees meer
Link

mascara en eyeliner

HEMA heeft veel verschillende soorten mascara. Dus of je nu korte, lange, rechte of krullende wimpers hebt, je slaagt bij ons sowieso voor een goede mascara. En voor eyeliner geldt hetzelfde. Tips nodig? Lees dan snel verder.

lees meer
Link

mooie wenkbrauwen

Donkere wenkbrauwen, lichte wenkbrauwen, brede wenkbrauwen of smalle wenkbrauwen. Wenkbrauwen zijn er in veel vormen en maten. Zo laat je ze het beste uitkomen.


lees meer
Link

zelf haar knippen

Je eigen haar knippen? Het klinkt misschien een beetje eng, maar als je stijl (half)lang haar hebt, is het eenvoudiger dan je denkt. Hoe? HEMA geeft tips!lees meer
Link