lekker in je vel met voedingssupplementen en vitamines van HEMA

Voedingssupplementen dragen bij aan een goede gezondheid. Maar welke voedingssupplementen heb je dan precies nodig? Dit hangt af van verschillende factoren. Zoals je levensstijl, voeding en leeftijd. Het kan nog wel eens moeilijk zijn om te bepalen welke voedingssupplementen een goede aanvulling zijn voor je gezondheid. We vertellen je daarom graag wat meer over onze verschillende voedingssupplementen en vitamines om jou een handje te helpen.

voedingssuplementen HEMA

je weerstand verhogen met HEMA

Bij HEMA zijn de verschillende werkingen van supplementen aangegeven met kleuren en symbolen. Als je je weerstand wilt verhogen, kun je gebruik maken van de voedingssupplementen met een oranje dop. Je kunt kiezen uit supplementen met vitamine C, echinacea en vitamine E.

vitamine C zorgt voor een goede weerstand en kan het gebrek aan energie helpen verminderen en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem

echinacea is een kruidencomplex en is een extract uit de Echinacea plant. Echinacea heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en ondersteunt de weerstand.

vitamine E helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, het helpt beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals vervuiling en UV-licht.
 

meer energie

Wanneer je behoefte hebt aan meer energie, dan raden we de voedingssupplementen met gele dop aan. IJzer ondersteunt het energieniveau en is, net als vitamine B12, aan te raden ter aanvulling op je voeding wanneer je vegetariër of veganist bent. Wanneer je zowel je energieniveau als je weerstand wilt ondersteunen, dan kun je kiezen uit de voedingssupplementen voor de dagelijkse aanvulling. Deze zijn te herkennen aan de lichtgroene dop. HEMA heeft ook voedingssupplementen speciaal voor senioren, vrouwen en kinderen. Afgestemd op de verschillende dagelijkse behoeftes van deze groepen.

spieren en botten

Daarnaast zijn er ook voedingssupplementen die het behoud van gezond kraakbeen en spieren ondersteunen. Deze supplementen zijn op basis van onder andere magnesium, calcium, glucosamine en vitamine D.

Vitamine D wordt, onder invloed van zonlicht, door de huid zelf aangemaakt. Als je weinig buiten komt, is het verstandig om vitamine D te nemen. Vitamine D verhoogt de opname van calcium, wat belangrijk is voor het behoud van sterke botten. Bovendien speelt vitamine D een rol bij het behoud van soepele spieren.

Magnesium speelt een rol bij het behouden van de normale spierfuncties. Ook activeert magnesium de natuurlijke energie in het lichaam.

Glucosamine kan belangrijk zijn voor het behoud van soepele gewrichten. Glucosamine wordt door het lichaam aangemaakt, maar naarmate men ouder wordt, kan de eigen aanmaak van glucosamine veranderen.

.

hart en bloedvaten

HEMA heeft ook voedingssupplementen die visolie of rode gist rijst bevatten. visolie bevat o.a. omega-3 en dat heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten en rode rijstgist draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed

maag darm lever

probioticum - voor het behoud van een gezonde maag, darm en lever is het goed om een supplement met goede bacteriën en voedingsvezels te nemen.

kurkuma - de lever is een van de belangrijkste organen van ons lichaam en zorgt voor de reiniging van stoffen en afbraakproducten. Het voedingssupplement kurkuma met Bioperine® bevat natuurlijke ingrediënten, zoals kurkuma-extract dat bijdraagt aan een normale reiniging van de lever.

gember - Een goede gezondheid van je maag- en darmkanaal is van essentieel belang voor een optimale stofwisseling. Dit is de basis van een gezond lichaam en een goede weerstand. Gember 500 mg bevat het natuurlijke ingrediënt gember, dat bijdraagt aan een gezonde maag en soepele gewrichten.

rust en ontspanning

Meer rust en ontspanning nodig? Ook hieraan kunnen voedingssupplementen bijdragen. Valeriaan bijvoorbeeld, heeft een rustgevende effect en zorgt voor een goede nachtrust.

beauty supplementen HEMA

schoonheid van binnenuit

Ook zijn er supplementen die bijdragen aan een stralende huid. Ons assortiment bevat vier soorten beauty supplementen: beautiful skin, total beauty, anti-aging en anti-pollution.beautiful skin: collageen met vitamine C en olijfbladextract

Door veroudering krijg je rimpels en wordt je huid minder elastisch en kan het droog aanvoelen. Dit komt door oxidatie van de huidcellen. Door extra ondersteuning van binnenuit met het ingrediënt heermoes, wordt de huid gevoed en houd je zolang mogelijk een mooie, gezonde huid. Vitamine C die ook in dit supplement zit, draagt bij aan collageenvorming, wat nodig is voor een mooie, stralende huid.total beauty: kruiden- en mineralencomplex en vitamine C

Kruiden en mineralen zijn heel krachtig in de strijd tegen huidveroudering. Het ingrediënt astragalus membranaceus, dat in dit supplement zit, helpt de soepelheid en elasticiteit van de huid te behouden en heeft een anti-oxiderende werking. Druivenpit-extract met OPC zorgt voor een stralende huid.anti-aging: vitaminen-, mineralen- en kruidencomplex

Om je huid mooi en stralend te houden, is het belangrijk om hem soepel te houden en goed te beschermen. Het natuurlijke pigment in dit voedingssupplement beschermt de huid tegen zonlicht. En koper helpt het bindweefsel soepel te houden. Biotine houdt je huid en haar in goede conditie. En zink en selenium zijn belangrijk voor de groei van je nagels.anti-pollution: vitaminen-, mineralen- en kruidencomplex

Ons lichaam en vooral ook de huid worden steeds meer blootgesteld aan luchtvervuiling. Goede voedingsstoffen en kruiden helpen je lichaam zich daar van binnenuit tegen te beschermen. Vitamine C helpt de lichaamscellen te beschermen tegen oxidatie door luchtvervuiling en andere invloeden van buitenaf. Terwijl boswellia de gezondheid van de luchtwegen ondersteunt.

 

alles over lekvrij ondergoed bij HEMA

Zorgen om vochtverlies zijn nooit fijn. Daarom vind je bij HEMA lekvrij ondergoed. Lees hier meer over lekvrij ondergoed.

lees meer
Link
 

menstruatiecup inbrengen en verwijderen

Menstruatiecups worden steeds populairder. Lees hier hoe je deze cup inbrengt en verwijdert.  

lees meer
Link
 

alles voor de beste huidverzorging

Een goede verzorging van je huid is belangrijk. Maar hoe zorg je voor de juiste basis huidverzorging? Wij helpen je verder.

lees meer
Link
 

hoe boost je je immuunsysteem?

Je immuunsysteem beschermt je iedere dag tegen ziekteverwekkers. Weten hoe je je immuunsysteem een boost kunt geven? Je leest het hier!

lees meer
Link

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje