menu sluiten

feestversiering

 

voor het kleiner vieren van grote momenten

Ook nu de wereld een beetje op zijn kop staat, kan er nog genoeg reden zijn voor een klein feestje thuis. Bij HEMA snappen we dat je grote momenten nu iets kleiner moet vieren. Daar helpen we je graag bij. Misschien ben je wel geslaagd? Of ben je jarig in deze gekke tijd. Dan is het toch leuk om het thuis gezellig te maken.

Met feestversiering breng je direct gezelligheid en sfeer. Versier je huis met slingers, ballonnen en confetti en hang vlaggetjes op die vertellen dat er wat te vieren is.

bekijk feestversiering
Link

geslaagd!?

Genoeg reden voor een klein feestje met iedereen thuis. En natuurlijk kan je ook nog mensen virtueel laten meegenieten. Met onze slingers en ballonnen maak je het helemaal af. Of gebruik onze confetti kanonnen voor een ware confettiregen!

Ook nu vind je alles bij HEMA voor het kleiner vieren van grote momenten, zoals vlaggen en folieballonnen tot gebak, traktaties en andere lekkernijen. Onze leuke versieringen helpen je om toch dat feestgevoel naar boven te brengen.

shop nu
Link

ballonnen

maak het kleurrijk thuis

shop nu
Link

slingers

om het huis mee te versieren

shop nu
Link

taart en gebak

voor een klein feestje thuis

shop nu
Link

duurzaam- en wegwerpservies

vrolijk, feestelijk en handig in gebruik

shop nu
Link
 

cadeaukaarten

Het leukste kaartje om te geven.


bekijk nu
Link
 

fotocadeaus

Het meest persoonlijke cadeau.

bekijk nu
Link

uitnodigingen maken

Geef je een feest, dan is je uitnodiging natuurlijk een belangrijk onderdeel. De voorpret wordt nog groter als je bijzondere uitnodigingskaarten stuurt.

Met de uitnodigingskaarten kun je ook al het thema van het feest laten zien. Zo komt iedereen al in de juiste stemming. Je kunt mooie kaarten kopen. Maar zelf je uitnodiging maken kan al één groot feest zijn. Hier lees je hoe.

lees meer
Link
Feestje

goud

Voor feestjes met een gouden randje

shop nu
Link

confetti

voor een kleurrijk confetti feestje

shop nu
Link

zelf traktaties maken

Wie jarig is trakteert. De meest bekende reden om te trakteren, is natuurlijk als je jarig bent. Er wordt ook vaak wat uitgedeeld als iemand ergens weggaat, een nieuwe baan heeft of bij de geboorte van een baby.

Als je wilt trakteren, dan mag jij kiezen wat. Wil je makkelijke traktaties of juist een gezonde traktatie? Zelf een traktatie maken, maakt het uitdelen ervan nóg leuker. Een traktatie maken kan uniek en uitgebreid of heel eenvoudig. Wat je ook wilt, er is altijd iets te vinden wat bij je past. Lees verder voor de leukste traktatie ideeen!

lees meer
Link

zelf feestversiering maken

Verjaardagen worden in deze tijd maar klein gevierd, maar dat betekent niet dat geen groot feest kan worden. Maak samen met je kids je eigen versiering, hierdepiep! Hier lees je hoe.

lees meer
Link

folieballonnen

vertel het met ballonnen

shop nu
Link

traktaties

om thuis uit te delen

shop nu
Link