menu sluiten
Feestje

kinderfeestje

 

voor het kleiner vieren van grote momenten

Ook nu de wereld een beetje op zijn kop staat, kan er nog genoeg reden zijn voor een klein kinderfeestje thuis. Bij HEMA snappen we dat je grote momenten nu iets kleiner moet vieren. Daar helpen we je graag bij. Zo hebben we allerlei leuke thema’s voor een geslaagd kinderfeestje. Met een feestthema breng je direct gezelligheid en sfeer in huis. Versier je huis met slingers, ballonnen en confetti.

bekijk alle feestthema's
Link

ballonnen

maak het kleurrijk thuis

shop nu
Link

slingers

om het huis mee te versieren

shop nu
Link

taart en gebak

voor een klein feestje thuis

shop nu
Link

duurzaam- en wegwerpservies

vrolijk, feestelijk en handig in gebruik

shop nu
Link
 

cadeaukaarten

Het leukste kaartje om te geven.


bekijk nu
Link
 

fotocadeaus

Het meest persoonlijke cadeau.

bekijk nu
Link

babyshower

Vier je een babyshower? Bij HEMA kun je heerlijke dripcakes krijgen in verschillende kleuren. Versier het huis met ballonnen en slingers. Haal dan ook meteen accessoires met het juiste thema in huis. Zo heb je bordjes, prikkers, bekers en taartdecoratie in het roze en blauw.

Weet je al het thema van de babykamer? Dan kan je daar goed op inspelen. Een dieren of jungle thema is ook altijd leuk om te gebruiken voor een babyshower aankleding.

bekijk nu
shop nu

uitnodigingen maken

Geef je een feest, dan is je uitnodiging natuurlijk een belangrijk onderdeel. De voorpret wordt nog groter als je bijzondere uitnodigingskaarten stuurt.

Met de uitnodigingskaarten kun je ook al het thema van het feest laten zien. Zo komt iedereen al in de juiste stemming. Je kunt mooie kaarten kopen. Maar zelf je uitnodiging maken kan al één groot feest zijn. Hier lees je hoe.

lees meer
Link

goud

Voor feestjes met een gouden randje

shop nu
Link

confetti

voor een kleurrijk confetti feestje

shop nu
Link

zelf traktaties maken

Wie jarig is trakteert. De meest bekende reden om te trakteren, is natuurlijk als je jarig bent. Er wordt ook vaak wat uitgedeeld als iemand ergens weggaat, een nieuwe baan heeft of bij de geboorte van een baby.

Als je wilt trakteren, dan mag jij kiezen wat. Wil je makkelijke traktaties of juist een gezonde traktatie? Zelf een traktatie maken, maakt het uitdelen ervan nóg leuker. Een traktatie maken kan uniek en uitgebreid of heel eenvoudig. Wat je ook wilt, er is altijd iets te vinden wat bij je past. Lees verder voor de leukste traktatie ideeen!

lees meer
Link

folieballonnen

vertel het met ballonnen

shop nu
Link

traktaties

om thuis uit te delen

shop nu
Link

zelf feestversiering maken

Verjaardagen worden in deze tijd maar klein gevierd, maar dat betekent niet dat geen groot feest kan worden. Maak samen met je kids je eigen versiering, hierdepiep! Hier lees je hoe.

lees meer
Link

tuinfeestje

vertel het met ballonnen

lees meer
Link

festival

om thuis uit te delen

lees meer
Link