sfeermaker

de slimme sfeermaker

Je verlichting regelen vanuit je luie stoel? Het is mogelijk met de HEMA smart lampen. Met de gratis HEMA smart app installeer en bedien je de lampen eenvoudig via je telefoon of tablet. Aan- en uitzetten, dimmen, timers instellen, zelfs de kleur van het licht kun je aanpassen. En gewoon via wifi.

bekijk het assortiment<

 

wit en gekleurd licht

Kleur jouw leven met deze smart peer LED lamp. Deze lamp is in te stellen in elke rgb kleur en in wit licht. Ook is de lamp dimbaar zonder dat je er een dimmer voor nodig hebt. Hierdoor creëer je speelse effect en geef je kleur aan je interieur.

shop nu
Link
 

wit licht

Deze stijlvolle smart LED lamp van helder glas is dimbaar en ook kun je de temperatuur veranderen. Zo is deze lamp geschikt voor elke toepassing in huis en creëer je voor elk moment de juiste sfeer: gebruik wit licht om goed in te kunnen werken en warm licht voor knusse avonden/avondjes.

shop nu
Link
 

accessoires

Breid het HEMA Smart systeem uit met bijvoorbeeld de Smart power plug. Hiermee kun je ook gewone apparatuur en lampen slim laten werken, en op afstand en op gezette tijden instellen. ’s Ochtends lekker wakker worden, terwijl je Ketelbinkie al het water heeft gezet voor de thee.

shop nu
Link

kies de juiste lamp(en)

Kies uit 9 verschillende slimme lampen. In de collectie vind je niet alleen de standaard peertjes, maar ook decoratieve goudkleurige globes.

installeer de gratis app

Met de HEMA Smart app bedien je eenvoudig jouw slimme verlichting via smartphone of tablet. De app is gratis te downloaden in de Google Play store of de Apple App Store.

installeer de lamp(en)

De smart lampen zijn eenvoudig te installeren. Draai simpelweg de lamp in de fitting, koppel de lamp eenvoudig met de app en je bent klaar om de lamp te bedienen.

geniet!

Jouw huis is nu een stukje slimmer en jouw leven een stuk gemakkelijker geworden. Geniet van het gemak van slimme verlichting.

sfeermaker

een slim huis dankzij HEMA smart

Heb je al slimme apparaten in huis? HEMA smart werkt ook in combinatie met bijvoorbeeld Google Home of een Alexa speaker. Koppel deze apparaten eenvoudig aan de HEMA smart lampen en bedien je lampen eenvoudig met je stem.

Bestuur je slimme apparaten op afstand via de app. Als je een internetverbinding hebt, kun je de Smart apparaten te allen tijde aansturen. Ideaal voor weekendjes weg, vakanties of avonden uit. Heb je even geen internetverbinding? Zonder internetverbinding, werken de lampen nog wel, maar kan je ze niet bedienen met je smartphone of tablet.

installeer de app
 

instructievideo's

Link
 

meest gestelde vragen

Link
 

klantenservice

Link

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje