babyuitzetlijst: helemaal voorbereid op je kleintje

Gefeliciteerd, je baby is op komst! Voordat je het weet, is je kindje er. Goed voorbereid zijn is het halve werk. Daar helpen we je graag een handje bij. Met deze handige lijst vind je bijna alle essentials voor de uitzet van je baby: voor én net na de komst van de kleine. Zo ga jij met een gerust hart een ontzettend mooie, bijzondere periode tegemoet.je kindje op komst

de uitzetlijst voor je baby

Er zijn veel dingen waar je aan moet denken bij de komst van je baby. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Houd deze babyuitzetlijst bij de hand en je hebt alles in huis, ruim voordat je baby er is.

shop alles op de kraamlijst

kleding

 

verzorging

 

overig

 

vervoer

 

voeding

 

slapen

 

voor mama

De komende periode draait alles om de komst van je kindje. Maar vergeet niet ook goed voor jezelf te zorgen in deze drukke tijd. Met de juiste producten krijg je de ondersteuning die je nodig hebt. Zo voel jij je tijdens deze bijzondere reis mooi en fijn in je lijf.

shop alles voor mama

 

vluchtkoffer

De meeste baby’s komen net wat eerder of later dan de uitgerekende datum. Daarom is het belangrijk dat alles al klaar staat voor het grote moment. Pak hierbij niet alleen je eigen tas in, maar ook die van je partner. Het is fijn om samen helemaal klaar te zijn wanneer je je kindje verwelkomt.

shop alles voor de vluchtkoffer

 
wallpaper-uitzetlijst

welkom kleintje

Na lang wachten kun je eindelijk je kindje in je armen sluiten. Je wilt dat kleine mensje natuurlijk alles geven wat nodig is. Met de juiste babyspullen in huis, en een goede dosis liefde en aandacht komt het helemaal goed. Bereid zo veel mogelijk voor, zodat je met volle teugen kunt genieten van de heerlijke momenten met je baby. De reis van liefdevolle mijlpalen begint!

shop alles op de kraamlijst

lekker slapen


Van mooie commode en fijn babybeddengoed tot die vrolijke kruikenzak: in de kinderkamer staat alles klaar voor een fijne nachtrust. Maar hoe warm moet je je baby’tje nu aankleden bij het slapen gaan? Een handige leidraad zijn de TOG-waardes. Deze geven je een idee of je je baby alleen een rompertje of ook een pakje moet aantrekken in de slaapzak. Heel fijn: op onze slaapzakjes staat ook de TOG-waarde, dan weet je precies hoe warm je je kleintje moet kleden om te slapen als een roosje.


lees meer over TOG en veilig slapen

je kindje groeit


De eerste maanden gaan het hardst: je baby groeit onwijs snel. Wanneer je kindje één jaar is, weegt hij maar liefst drie keer z’n geboortegewicht. Houd hier alvast rekening mee wanneer je babykleding koopt. Kijk bijvoorbeeld naar deze handige maattabel. Zo weet je ongeveer welke maten je nodig hebt voor de eerste paar maanden. Fijn van HEMA: de meegroeiromper. Een rompertje met extra drukknoopjes, zodat hij nog een maatje extra meekan.


lees alles over de meegroeiromper

voor het eerst naar buiten


Er komt een bijzonder moment waarop je voor het eerst met je baby naar buiten gaat. Samen gaan jullie de wereld verkennen. Met een goed gepakte luiertas komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Zo is het handig om bepaalde producten altijd bij de hand te hebben: van speelgoed tot aan babydoekjes. Met deze checklist helpen we je op weg, zodat jullie onbezorgd mooie momenten buiten de deur beleven.


shop alles voor in de luiertas

 

de momenten koesteren

Kinderen krijgen is heel bijzonder. Van de komst van je kleintje tot aan de pubertijd, en ver daarna. Leg de eerste mijlpalen vast met een babyfotoboek. Het avontuur gaat nu beginnen. Wordt je kindje groter, ook dan kun je altijd bij HEMA terecht.

fotoboeken

meer productinformatie

beoordeling

goed idee
artikel is toegevoegd aan je mandje