dames slippers

5 artikelen
sorteer op:
5 artikelen

dames badslippers met ribbelband gebroken wit

Een paar gebroken witte instap badslippers voor dames met een voorgevormd voetbed en een wreefband met brede ribbels. Handig om even snel aan te trekken in het zwembad en op het strand. De zool heeft een profiel met cirkels waardoor je minder makkelijk uitglijdt.

lees meer
  • artikel nummer: 34880060OFFWHITE
15.49

dames badslippers met ribbelband zwart

Een paar zwarte instap badslippers voor dames met een voorgevormd voetbed en een wreefband met brede ribbels. Handig om even snel aan te trekken in het zwembad en op het strand. De zool heeft een profiel met cirkels waardoor je minder makkelijk uitglijdt.

lees meer
  • artikel nummer: 1000031140
15.49

dames teenslippers zwart

Een paar zwarte teenslippers voor dames met een dikke profielzool. Flipflops zijn heel handig om even snel aan te trekken onder je badkleding. De zool bevat meer rubber, waardoor hij zachter en comfortabeler aanvoelt. En de bandjes zitten ook veel steviger vast in deze dikkere zool.

lees meer
  • artikel nummer: 34880040BLACK
9.99

dames teenslippers gebroken wit

Een paar gebroken witte teenslippers voor dames met een dikke profielzool. Flipflops zijn heel handig om even snel aan te trekken onder je badkleding. De zool bevat meer rubber, waardoor hij zachter en comfortabeler aanvoelt. En de bandjes zitten ook veel steviger vast in deze dikkere zool.

lees meer
  • artikel nummer: 34880050OFFWHITE
9.99
teenslippers zwart zwart - 1000012348 - HEMA laden
sale

teenslippers zwart

Een paar kunststof teenslippers met zwarte bandjes en zwarte zolen met profiel. Deze flipflops zijn handig om even snel aan te trekken onder je badkleding.

lees meer
  • materiaal samenstelling: rubber
  • bleek instructie: niet bleken
  • artikel nummer: 1000012348
niet online, bekijk winkelvoorraad
5. 2.