raamdecoratie voor de keuken

Goede raambekleding is belangrijk voor elke ruimte in huis. Toch heeft elke ruimte weer andere belangrijke punten om rekening mee te houden. In de keuken heb je te maken met vuil, vet en vocht. Dan is het handig als je de raambekleding snel en gemakkelijk schoon kunt maken. Lichtinval en privacy zijn natuurlijk ook twee belangrijke punten bij het kiezen van raamdecoratie. Bij HEMA vind je diverse soorten raambekleding voor het keukenraam.
rolgordijn en duo rolgordijn

Een rolgordijn is een mooie, strakke oplossing voor het keukenraam. Bij HEMA kun je kiezen uit transparante rolgordijnen, lichtdoorlatende rolgordijnen of verduisterende rolgordijnen en duo rolgordijnen. Wil je meer privacy? Kies dan voor een verduisterend rolgordijn of een lichtdoorlatend rolgordijn. Wil je overdag geen inkijk en ’s avonds verduisterd? Kijk dan ook eens bij onze duo rolgordijnen. Door met de stroken te schuiven kun je de lichtinval en het zicht naar buiten zelf bepalen.

shop nuLink

jaloezieën

Met jaloezieën kun je in de keuken gemakkelijk de lichtinval regelen. HEMA jaloezieën zijn verkrijgbaar in aluminium, hout en pvc. Bovendien kun je kiezen voor brede of smalle lamellen en je kunt ze op maat laten maken voor het keukenraam. De houten en aluminium jaloezieën zijn gemakkelijk te stoffen of af te nemen met een licht, vochtige doek. Pvc jaloezieën zijn zeer geschikt voor hele vochtige keukens.

shop nuplisségordijn

Een plisségordijn van HEMA geeft een sfeervol effect aan je keukenraam. Plisségordijnen zijn door de plooi in de stof net even anders dan andere raambekleding. HEMA plisségordijnen zijn verkrijgbaar in transparante en lichtdoorlatende stof. Wil je meer privacy, dan kun je kiezen voor dubbel plisségordijnen. Deze zijn er met een verduisterende stof. De plisségordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen. Zo is er bijvoorbeeld een variant met een witte achterkant die een isolerende werking heeft. Zo blijft het bijvoorbeeld lekker koel als de zon op het raam staat. De gewone plisségordijnen zijn ook verkrijgbaar in vlamvertragende stoffen.

shop nuLink

vouwgordijn

Een vouwgordijn geeft veel sfeer aan je keuken. Het past bij zowel een moderne als een meer klassieke stijl. HEMA vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stof.

shop nu
makkelijk schoon te maken kan tegen vocht geschikt voor grote ramen geschikt voor draai- en kiepramen
rolgordijnen +- +- ++ ++
houten jaloezieen +- - ++ -
aluminium jaloezieen ++ ++ ++ ++*
pvc jaloezieen ++ ++ ++ -
plissegordijnen +- ++ ++ ++
vouwgordijnen +- ++ ++ -

* alleen in lamelbreedte 16 en 25 mm

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje