raamdecoratie voor de werkkamer

Een goede werkplek is fijn. Op kantoor, maar ook thuis. Goede raambekleding is belangrijk in de werkkamer. Het zorgt voor een prettige sfeer en voor een goede lichtinval. Zo voorkom je dat er op zonnige dagen licht op je beeldscherm schijnt.
jaloezieën

Met jaloezieën kun je de lichtinval en inkijk in je werkkamer gemakkelijk regelen. Je kunt de lamellen zo kantelen dat het licht niet te fel op je werkplek of beeldscherm schijnt. HEMA jaloezieën zijn verkrijgbaar in hout, aluminium en pvc. Wat je kiest, is afhankelijk van welke stijl je wilt. Aluminium jaloezieën zijn strak en modern. En houten jaloezieën geven meer een landelijk en Scandinavisch effect.

shop nuLink

vouwgordijn

HEMA vouwgordijnen passen zowel bij een moderne of meer klassieke werkkamer. Vouwgordijnen van HEMA zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Zo kun je kiezen of je helemaal geen licht naar binnen wilt laten vallen of juist wel.

shop nurolgordijn en duorolgordijnen

HEMA rolgordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. De transparante rolgordijnen laten volop licht naar binnen. De lichtdoorlatende rolgordijnen zorgen dat je geen inkijk hebt. Wil je geen zonlicht op je werkplek, dan kun je kiezen voor een lichtdoorlatend rolgordijn. Sommige van de verduisterende rolgordijnen hebben een witte achterzijde met een zonwerende werking. Dit weerkaatst licht en warmte waardoor je werkkamer koel blijft. Met een duo rolgordijn kun je de lichtinval en privacy heel gemakkelijk regelen.

shop nuLink

plisségordijn

Plisségordijnen van HEMA zijn sfeervolle raamdecoratie door de subtiele plooi in de stof. Je kunt de plisségordijnen op maat laten maken. Bovendien kun je kiezen voor ‘top down’ of ‘top down bottom up’, zodat je zelf de inkijk kunt bepalen. HEMA plisségordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende stoffen. Dubbel plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Deze stoffen zijn warmtewerend. Dat betekent dat het warmte binnenhoudt en kou buiten.

shop nu
privacy verduisterend geschikt voor grote ramen geschikt voor draai- en kiepramen
houten jaloezieën ++ +- ++ ++
aluminium jaloezieën ++ +- ++ ++
pvc jaloezieen ++ +- ++ ++
plisségordijnen ++ ++ ++ ++
vouwgordijnen ++ ++ ++ ++

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje