raamdecoratie voor de slaapkamer

Ben je op zoek naar raambekleding voor de slaapkamer? Dan let je waarschijnlijk op de sfeer, verduistering en privacy. Overdag geeft raamdecoratie een fijne sfeer aan de kamer en voor de nacht is een goed verduisterde kamer belangrijk voor een goede nachtrust. Met HEMA raamdecoratie kun je je ramen mooi aankleden.
jaloezieën

Met HEMA jaloezieën kun je lichtinval en privacy zelf bepalen door de lamellen te kantelen. HEMA jaloezieën zijn verkrijgbaar in aluminium, hout en pvc. En elk materiaal geeft zijn eigen sfeer. Wil je de slaapkamer helemaal verduisteren? Hang dan verduisterende gordijnen voor de jaloezieën.

shop nuLink

gordijnen

Grote ramen, kleine ramen, voor elk raam kun je bij HEMA gordijnen op maat laten maken. Een gordijn geeft je slaapkamer meteen sfeer. En met een gordijn met verduisterende stof, maak je de kamer in een keer donker. Is de stof zelf niet verduisterend? Bijna iedere stof kun je laten voorzien van een verduisterende voering. Voor meer privacy overdag, kun je bijvoorbeeld een combinatie maken met een transparant gordijn of jaloezieën, plissé, rolgordijn of vouwgordijnen. Gordijnen van HEMA kun je op maat laten maken, maar je kunt ook kant-en-klare gordijnen kopen. Deze kun je aan de onderkant gemakkelijk zelf op maat maken. Wil je je nieuwe gordijnen ophangen? HEMA helpt je graag met handige tips zodat je snel kunt genieten van mooie gordijnen bij jou thuis.

shop nurolgordijn of duorolgordijn

HEMA rolgordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Je verduistert je raam in een keer met de verduisterende rolgordijnen. Wil je liever overdag minder inkijk en het voor ’s nachts verduisteren? Kies dan bijvoorbeeld voor een transparant of lichtdoorlatend rolgordijn en hang er verduisterende gordijnen voor. Met HEMA duorolgordijnen kun je hetzelfde doen. Deze zijn er in lichtdoorlatende en verduisterende stof. Je geeft je slaapkamer nog meer sfeer door twee soorten raambekleding te combineren.

shop nuLink

plisségordijn

HEMA plisségordijnen zijn een mooie oplossing voor de slaapkamer. Een plisségordijn geeft sfeer, maar ook goede verduistering. Ze zijn verkrijgbaar in transparante en lichtdoorlatende stoffen. Wil je een verduisterend plisségordijn, kies dan voor dubbel plissé. Deze is verkrijgbaar met verduisterende stof. Wil je voor overdag een lichtdoorlatende stof gebruiken voor privacy, maar ook voldoende verduistering voor het slapen? Combineer dan bijvoorbeeld een transparant of lichtdoorlatend plisségordijn met een verduisterend gordijn.

shop nuvouwgordijn

HEMA vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stof. Zo kun je gemakkelijk de slaapkamer in een keer verduisteren. Met een vouwgordijn geef je je slaapkamer een moderne of juist een meer landelijke sfeer. Afhankelijk van wat past bij de inrichting.

shop nuLink
privacy verduisterend geschikt voorgrote ramen geschikt voor draai- en kiepramen
rolgordijnen ++ ++ ++* ** ++
duo rolgordijn ++ ++ ++** ++
houten jaloezieën ++ +- ++** -
aluminium jaloezieën ++ +- ++** ++***
pvc jaloezieën ++ +- ++** -
plissé gordijnen ++ ++ ++** ++
vouwgordijnen ++ ++ ++ -
gordijnen ++ ++ ++ ++


*HEMA rolgordijnen kunnen niet worden bevestigd op kunststof dakramen
** HEMA rolgordijnen kunnen, afhankelijk van de stofsoort, op een maximale breedte van 350 cm worden gemaakt. Aluminium jaloezieën op maximaal 320 cm. Houten jaloezieën op maximaal 265 cm. Houten bamboe jaloezieën op 235 cm op maximaal. PVC jaloezieën op maximaal 220 cm. De maximale breedte van plisségordijnen varieert van 210 cm tot 290 cm afhankelijk van de stofsoort. De maximale breedte van duo rolgordijnen varieert van 230 cm tot 280 cm afhankelijk van de stofsoort.
*** alleen in lamelbreedte 16 en 25 mm

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje