vrije tijd, school en kantoor inspiratie

thuiswerken

Thuiswerken heeft veel voordelen. Zo heb bijvoorbeeld al niet te maken met reistijd. Ook word je niet afgeleid door collega’s. Maar, tegenover een hoop voordelen staan ook een aantal uitdagingen. Denk maar eens aan alle afleidingen die je thuis hebt.

lees meer
Link

schoolspullen lijst

Back to school. Na een lange zomervakantie, breekt na weken dan toch echt dat moment weer aan. En daarvoor heb je natuurlijk ook nieuwe schoolspullen nodig. Maar wat heb je echt nodig en wat is misschien overbodig?

lees meer
Link

boeken kaften

Na een lange en welverdiende zomervakantie is het voor scholieren weer tijd om de schoolbanken in te gaan. Een goede voorbereiding is meestal het halve werk. Hierbij wat tips en tricks alles van boeken kaften én meer.

lees meer
Link

staycation

Even lekker vrij zijn en doen waar je zin in hebt, is heel belangrijk om tot rust te komen. Zie het als even bijtanken zodat je daarna weer fris en fruitig aan de slag kunt. En om dat te bereiken, hoef je helemaal niet ver weg te gaan. Een staycation is de oplossing.

lees meer
Link

bullet journaling

Bullet journalling is een methode die je helpt om snel informatie te verzamelen en te organiseren. Het is een manier om al je gedachten, post-its en kladblaadjes te ordenen. Zodat je niets meer vergeet.


lees meer
Link

knutsel ideeën

Knutselen is een heerlijke manier om creatief bezig te zijn. Je hebt maar weinig nodig om zelf iets moois te maken. Het zal je verbazen wat voor kunstwerkjes je kunt maken van spulletje die je al in huis hebt, zoals lege doosjes, flesjes of toiletrollen. Laat je inspireren.

lees meer
Link

armbandjes maken

Ben je dol op knutselen? Dan vind je het waarschijnlijk ook leuk om zelf armbandjes te maken. Hoe je dat doet? HEMA geeft tips en advies.
lees meer
Link

strijkkralen

Wist je dat je met strijkkralen hele leuke dingen kunt doen? Honderden kleine kraaltjes aan elkaar strijken is een heerlijk en creatief tijdverdrijf. Haal de creabea in jezelf naar boven en ga aan de slag!

lees meer
Link

slijm maken

Zijn jouw kids ook zo dol op slijm? Goed nieuws, want je kunt heel eenvoudig zelf slijm maken. Zodra je de basistechniek onder de knie hebt, kun je eindeloos veel leuke slijmcreaties bedenken en knutselen.

lees meer
Link

moederdag knutselen

Natuurlijk kun je bij HEMA terecht voor kant-en-klare cadeautjes zoals een lekkere handcrème of gezichtsmasker. Maar het is óók heel leuk om zelf iets te knutselen voor moederdag. HEMA deelt graag wat inspiratie.

lees meer
Link

Instax

Met instax maak je een foto die meteen wordt afgedrukt. Een leuke herinnering waar je allerlei leuke dingen mee kunt doen. Tips nodig? Lees snel verder!


lees meer
Link

autostoeltjes

Met de verbeterde HEMA autostoeltjes neem je je kind veilig en nog comfortabeler mee onderweg. Benieuwd naar de verschillende modellen? Je vindt ze hier.

lees meer
Link

koffers

HEMA heeft een heleboel handige en leuke koffers. Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen over onze koffers en meer informatie.


lees meer
Link

je band plakken

Een lekke band op zijn tijd is onvermijdelijk. Natuurlijk kun je je fiets naar de fietsenmaker brengen, maar zelf plakken is vaak helemaal niet zo moeilijk. Heb je een bandenplaksetje bij de hand? Aan de slag!

lees meer
Link