Fotogebak - de leukste taarten ontwerp je zelf

drip cakes - HEMA

fototaarten

Bij HEMA ontwerp je de leukste taarten zelf. Want gebak is extra feestelijk als het speciaal voor jou gemaakt wordt. Ontwerp ook gemakkelijk jouw eigen fototaart. Bijvoorbeeld eentje met je lievelingsfoto erop of een persoonlijke tekst. Maar je kunt ook je bedrijfslogo op een fototaart zetten, want je collega’s lusten ook wel zo’n lekkere HEMA taart. Een taart met foto maakt elke gelegenheid zo wel heel bijzonder.

De fototaart wordt speciaal voor jou gebakken in onze bakkerij. Je kunt een fototaart bestellen voor 15 of 30 personen. De zijkant van deze taart is bekleed met heerlijk krokante stukjes hazelnoot. En aan de binnenkant zit luchtige cake, met laagjes banketvulling en frambozenbessenjam. Bijgevoegd een zakje decoratiespikes om zelf te decoreren.

bestel fototaarten

fototompouce HEMA

fototompouce

Wil je graag trakteren op een unieke HEMA tompouce? Dan zijn onze fototompouces een goed idee. Hij bestaat uit twee laagjes bladerdeeg met heerlijk luchtige bakkersroom ertussen. En bovenop zit natuurlijk dat herkenbare roze glazuurlaagje. De fototompouce kun je helemaal zelf ontwerpen met je favoriete foto of afbeelding. Je kunt kiezen voor de standaard maat, maar HEMA heeft ook mini fototompouces.

De tompouce is geschikt als traktatie bij iedere gelegenheid. Bijvoorbeeld bij een verjaardag. Maar ook als er niets te vieren is, kan er een tompouce van HEMA bij. Zo maak je van iedere dag een feestje.bestel fototompoucen
drip cakes - HEMA

fotocupcakes

Ontwerp gemakkelijk je eigen HEMA fotocupcakes. Bijvoorbeeld eentje met je lievelingsfoto erop, een spreuk of een bedrijfslogo. Zo maak je elk feestje extra bijzonder.

Een set fotocupcakes bestaat uit 6 cupcakes gemaakt van vanillecake met een frisse crème. Leuk om te trakteren op school of kantoor.

bestel fotocupcakes
fototompouce HEMA

fotoharttaart

Een heerlijke red velvet cake gevuld met frambozenjam en luchtige witte chocoladevulling. De red velvet fototaart is in de vorm van een hart. Een perfect cadeau voor iedereen die je lief is.

Versier de taart met een zelfgekozen foto, tekening en/of tekst op de bovenkant.bestel een fotoharttaart
drip cakes - HEMA

fotocakejes

Vind je het leuker om op kleine hapjes te trakteren voor je verjaardag? Dan zijn de fotocakejes heel geschikt voor bijvoorbeeld op een kinderfeestje.

Deze kleurrijke cakejes zijn gemaakt van een luchtige cake, gekleurd met natuurlijke kleurstoffen, een frisse vulling en frambozenbessenjam. Decoreer ze met een zelfgekozen foto, tekening of tekst.

bestel fotocakejes
fototompouce HEMA

3D kleurenfototaart

Ook heeft HEMA de 3D-taart. Dat is een kindertaart gemaakt van zachte cake en gevuld met bavaroise en frambozenbessenmousse. Bovenop en aan de zijkanten van deze taarten kun je een feestelijke afbeelding of achtergrond en stickers plaatsen die ieder kinderfeestje compleet in stijl afmaakt.bestel een 3D fototaart

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje