actie

 

Heb je een ‘meer HEMA’ klantenpas? Dan ontvang je van donderdag 15 maart tot en met zondag 18 maart 2018 15% korting op bijna alles* bij besteding vanaf 15.-. De korting geldt zowel online als in de winkel.

hoe werkt het online?

Heel simpel. Log in met je ‘meer HEMA’ account en kies je artikelen. Vul daarna in het besteloverzicht bij het veld actiecode de kortingscode pasen15 in en de korting wordt direct verrekend.

shop nu

 

nog geen 'meer HEMA' klantenpas?

Heb je nog geen ‘meer HEMA’ klantenpas? Registreer je dan eerst en vul daarna in het besteloverzicht bij het veld actiecode de kortingscode pasen15 in. De korting wordt dan direct verrekend.

meld je aan

 

nog niet geregistreerd voor de 'meer HEMA' klantenpas?

Heb je wel een plastic pas, maar is die nog niet geregistreerd? Ga dan naar ‘meer HEMA’ en registreer je pas. Vul daarna in het besteloverzicht bij het veld actiecode de kortingscode pasen15 in. Dan wordt de korting direct verrekend.

registreer je pas

 

hoe werkt het in de winkel?

Wil je de korting in de winkel gebruiken? Laat dan je klantenpas en onderstaande barcode aan de kassa scannen en je korting wordt direct verrekend. Heb je nog geen klantenpas? Deze koop je voor maar voor 0.50 aan de kassa.

actie

 

*klik hier voor de volledige actievoorwaarden of bekijk de informatie over de ‘meer HEMA’ klantenpas