menu sluiten
design contest 2021


Welk ontwerp wil jij volgend jaar terug zien in onze winkel? Bekijk hier de finalisten en stem!

stem hier

 

designcontest

warme boterham - Bas Kamp

De "Warme Boterham" van Bas Kamp biedt ruimte voor allerlei soorten en maten boterhammen, zonder dat het apparaat veel ruimte inneemt op je aanrecht of in je keukenkastje. Het is een simpel ontwerp waarbij de vorm de functie al verraadt. Met slechts een inbussleutel kunnen onderdelen makkelijk worden vervangen en worden gewisseld voor een andere functionaliteit.

design

uitwisbare Instax feestkalender - Marleen Kuijf

Een feestkalender die je nooit hoeft te vervangen, omdat je eindeloos namen kan toevoegen en wissen. Wissen doe je met de achterkant van de stift of met een nat doekje. Makkelijk en leuk te personaliseren met twaalf eigen Instax-foto’s.

designcontest

de ontwerpkaart - Bo Louwet

De tijd van nét-niet-de-juiste-kaart-in-huis is voorbij! Met de ontwerpkaart in de vorm van een woordzoeker bepaal je zelf welke van de meer dan 30 wensen je weggeeft of verstuurt.

design

kruikmaatje - Alissa Rees

De warme kruik zoals we ‘m kennen in een nieuw en warm jasje. Gemaakt van natuurrubber en verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren.

designcontest

de regentak - Pim Smit

Voor iedereen die geen plek heeft voor een regenton: de regentak! Een letterlijke aftakking van je regenpijp, om je gieter aan te hangen en op die manier te vullen. Gieter vol? Dan kan de regentak worden dichtgedraaid.

design

drup - Sanne ten Hoopen

De vliegende Hollander is dé oplossing voor mensen die geen fan zijn van regenbroeken. De jas heeft twee uitrolbare ‘vleugels’, die je onder de knie kan bevestigen om je bovenbenen droog te houden. Gemaakt van 100% gerecycled polyester.

designcontest

groen babbel- en doeblik - Saskia van Manen

Een babbelblik met 52 kaartjes met tips en uitdagingen om energie, water én geld te besparen. Ga een jaar lang elke week een nieuwe uitdaging aan om groener te leven.

design

de DUO-fles - Aldo van Zee

Een waterfles, omhuld door een afschuifbare koffiebeker. Zo heb je niet alleen altijd je waterfles, maar ook altijd je koffiebeker mee. Dat scheelt wegwerpbekers!

designcontest

ik repareer mijn knuffelbeer - Micky van Zeijl

Deze speelgoed reparatieset bevat alles wat je nodig hebt om jouw favoriete knuffelbeer te repareren. Met een stappenplan, knuffelvulling, stiften, lapjes stof en meer kan je zelf aan de slag. Zo beleef je langer nieuwe avonturen met je zelfgemaakte lievelingsknuffel.

design

het bundelschrift - Renske Verbeek

Het bundelschrift bestaat uit een herbruikbare schriftkaft en losse papierbundels. Zo kun je zelf je schriftinhoud samenstellen en daardoor zorgen voor minder onnodig afval door het schrift optimaal te gebruiken.