menu sluiten

samenwerkingen

kerst

Viktor&Rolf

Tot tweemaal toe een succesvolle en comfortabele designlijn

Kerstcollectie Jingle Bow 2019
Speciaal voor de kerstcollectie van 2019 zijn wij een samenwerking aangegaan met het Nederlandse design duo Viktor&Rolf. Hierbij hebben we geprobeerd om de iconische kenmerken van ons beiden te combineren in één collectie.

Als HEMA houden we ervan om praktische producten voor iedereen leuker & makkelijker te maken. Maar kerst is natuurlijk wel de uitgelezen periode om dergelijke producten een extravagante ‘touch’ te geven. En daar hebben wij in Viktor&Rolf de perfecte partner voor gevonden. Waar wij over het algemeen een groot publiek aanspreken en heel toegankelijk en benaderbaar zijn, zitten Viktor&Rolf eigenlijk aan de andere kant van het spectrum. Toch is het juist ontzettend leuk om voor een collectie twee uiterste bij elkaar te brengen.

De iconische strik van Viktor&Rolf speelt in deze collectie de hoofdrol en komt dan ook terug in veel van de designs. Het vormt daarnaast de basis van het hervormde HEMA-logo, dat speciaal is ontworpen voor deze limited edition collectie. Focuspunten voor tijdens het ontwerpen waren glitters, rood-en goudtinten en feestelijk- & uitbundigheid. Dat waar de meeste mensen bij kerst aan zullen denken. De collectie bestaat uit verschillende kerstdecoratie-stukken, waaronder kerstballen, kerstservies en kerst(tafel)linnen. Ook zijn er een aantal kledingstukken voor mannen, vrouwen, kinderen & baby’s ontworpen.

pride

Pride 2019
Ook voor de Amsterdam Pride 2019 hebben wij met Viktor&Rolf een T-shirt ontworpen. ‘Love is for everyone’ staat er in grote regenboogletters op het shirt. Iets waar wij als HEMA compleet achter staan. Het is mooi dat wij deze boodschap in samenwerking met Viktor&Rolf over Nederland en België hebben kunnen verspreiden.