menu sluiten

samenwerkingen

yolanthe

Yolanthe Cabau

Bananas&Bananas

In 2019 werkten we samen met Yolanthe Cabau en haar kledingmerk Bananas&Bananas. Samen hebben we twee unieke kindercollecties ontwikkeld: een zomer en een wintercollectie.

Kenmerkend voor Bananas&Bananas is positiviteit en vrolijkheid, dit past perfect bij HEMA. We hebben dit gebruikt als uitgangspunt bij het ontwikkelen van de collectie. In zowel de zomer als wintercollectie is veel gebruik gemaakt van zachte stoffen & kleurrijke (dieren)prints.

De zomercollectie bestond voornamelijk uit shirts, jurkjes, en shorts. De wintercollectie is qua stijl hetzelfde en bestaat uit stoere hoodies, ziphoodies, jurkjes, shirts sweatpants in warme kleuren en stoffen in verschillende prints. Daarbij hebben de modellen een trendy oversized pasvorm. Nieuw in de wintercollectie was een warme jas, een bodysuit en een shirt voor volwassenen in dezelfde bananenprint.

De kracht van de samenwerking was in het opzoeken van het randje tussen HEMA design en wat ons ongemakkelijk maakt. Daardoor is deze collectie juist iets gedurfder maar past het nog steeds goed bij HEMA.

bekijk de collectie