zonnebril kind

categorieën

filters

prijs
6 tot 10
kleur
6 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Kinder Zonnebril Roze (Pink)

kinder zonnebril roze

Deze kinder zonnebril heeft een roze montuur met puntige dierenoortjes en donkere glazen. Dat houdt in dat de glazen weinig UV straling doorlaten en ideaal om te dragen zijn met fel zonlicht. De zonnebril heeft 100% UV bescherming categorie 3.

10.-

Kinder Zonnebril Bloemen (Multi)

kinder zonnebril bloemen

Een blauwe kinder zonnebril met bloemetjes en donkere kunststof glazen. Dat houdt in dat de glazen weinig UV straling doorlaten en ideaal om te dragen met fel zonlicht. De zonnebril categorie 3 heeft 100% UV bescherming.

10.-

Kinder Zonnebril Roze (Pink)

kinder zonnebril roze

Een kinder zonnebril met een felroze montuur en donkere glazen. Dat houdt in dat de glazen weinig UV straling doorlaten en ideaal om te dragen zijn met fel zonlicht. De zonnebril heeft 100% UV bescherming categorie 3.

10.-

Kinder Zonnebril Met Spiegelglazen (Pink)

kinder zonnebril met spiegelglazen

Een roze kinder zonnebril met donkere spiegelglazen. Dat houdt in dat de glazen weinig UV straling doorlaten en ideaal om te dragen met fel zonlicht. De zonnebril categorie 3 heeft 100% UV bescherming.

10.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Kinder Zonnebril Met Spiegelglazen (Green)

kinder zonnebril met spiegelglazen

Een blauwe kinder zonnebril met een zeedieren print en donkere spiegelglazen. Dat houdt in dat de glazen weinig UV straling doorlaten en ideaal om te dragen met fel zonlicht. De zonnebril categorie 3 heeft 100% UV bescherming.

10.-

Kinder Zonnebril Neon Roze (Coral)

kinder zonnebril neon roze

Een kinder zonnebril met een neon roze montuur en donkere glazen. Dat houdt in dat deze glazen weinig UV straling doorlaten en ideaal om te dragen zijn met fel zonlicht. De zonnebril heeft UV bescherming categorie 3.

6.-